ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

U čemu je tajna modela Huawei P9 Lite?

Još jedan premium telefon koji potvrđuje da je kompaniji Huawei mesto na samom vrhu. Jedna od glavnih karakteristika Huawei P9 Lite modela jeste da je prvobitno zamišljen da bude namenjen isključivo mlađoj populaciji. U P9 Lite je spakovano sve ono što je, kako iz kompanije Huawei kažu, potrebno jednom tinejdžeru. Naravno, tinejdžeri možda jesu stavljeni u prvi plan prilikom nastajanja ovog modela ali svakako telefon nije namenjen samo njima.
Jasno je da niko baš nešto i ne voli da troši vreme na razumevanje nekih specifičnih karakteristika ili na čitanje uputstva. Za ovaj model se pre svega navodi da je jednostavan i funkcionalan pametan telefon koji nudi brz pristup svim ključnim funkcijama. Huawei P9 Lite ima jasan i pristupačan glavni meni čak su i podešavanja sortirana po učestalosti njihove upotrebe i sve aplikacije su tamo gde ćete ih najlakše naći – na početnom ekranu.

Takođe, kako je mobilni telefon lični uređaj korisnika koji je pun fotografija, ličnih podataka i konverzacija ono na šta dosta obraćamo pažnju jeste privatnost. Svako želi da bude siguran da niko drugi ne može da pristupi njihovom telefonu. Huawei P9 Lite poseduje skener otiska prsta i tako čuva telefon od neovlašćenog pristupa a i omogućava vam da sačuvate svoj otisak prsta da biste mogli da pristupite vašim podacima u slučaju da su vam potrebni.

Očitavanje otiska prsta je prilagođeno koristiku tako što se čitač otiska prsta na P9 Lite nalazi na mestu koje je u prirodnom položaju za prst nakon uzimanja telefona u ruke. Izuzetno je precizan i brz tako da će otključati telefon u trenutku.

Kamera

Kamera na Huawei P9 Lite je dizajnirana i osmišljena tako da pravi veoma dobre fotografije. Zadnja kamera sadrži 13 MP uz visoku rezoluciju i dobru optiku, dok prednja kamera ima 8 MP i mnoge dodatne karakteristike koje vi sami možete izabrati, posebno onu opciju koja se tiče fotografisanja selfija.

Dizajn

Dizajn telefona je besprekoran i može se reći da je Huawei P9 Lite jedan od najelegantnijih telefona na tržištu. Dizajniran je sa impresivnom izradom i atraktvnim detaljima kako u izgledu tako i u softveru – integrisani „theme manager“ omogućava prilagođavanje skoro svake stavke onako kako vama odgovara.

Baterija

Jedna od najvažnijih karakteristika koja svakoga zanima, bio tinejdžer ili ne, jeste trajanje baterije. Baterija ima 3000 mAh i time omogućava da se sva stečena iskustva podele sa drugima, da se sluša muzika, dopisuje ili pretražuje web. Tako će baterija u Huawei P9 Lite omogućiti bezbrižnu zabavu i dopisivanje, pretraživanje, razgovor do čak 2 dana bez punjenja telefona.

Displej, operativni sistem i aplikacije

Huawei P9 Lite poseduje još i ekran od 5,2“ Full HD rezolucije na kom ćete koristiti Android 6.0 Marshmallow verziju operativnog sistema. Osim onih dobro poznatih aplikacija kao što su recimo sat i lampa, prisutne su još i dobro dizajnirane i osmišljene aplikacije zdravlje, vreme ili kosmos.

Telefon podržava i 2 SIM kartice i nudi vam mogućnost da sami odaberete koju karticu ćete koristiti za šta (recimo jednu za LTE komunikaciju, a drugu za komuniciranje sa porodicom). Pored odlične jačine baterije, HiSilicon Kirin 650 procesor obezbeđuje duže trajanje u režimu mirovanja ali i više snage i bolje izvršavanja igara ili zahtevnih aplikacija.
Ono što je svakako privlačno svim potencijalnim i budućim korisnicima Huawei P9 Lite modela jeste to što ovaj premium telefon, sa izuzetnim karakteristima i opcijama mogu dobiti po izuzetno pristupačnoj ceni.

OTKRIVENE CENE NAJMOĆNIJEG HUAWEI TELEFONA ZA OVU GODINU

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Recenzije Vesti
Prethodni članak
Kakvo nam novo iskustvo donosi Alcatel Idol 4?
Sledeći članak
Šta nam još dolazi iz kompanije LG, šta nam donosi LG K8?
test