ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Kakvo nam novo iskustvo donosi Alcatel Idol 4?

Alcatel Idol 4 telefon je odmah na premijernom prikazivanju ukazao da se izdvaja od ostalih premium telefona. Idol 4 je dostojan naslednik Alcatel One Touch Idol 3 modela i uključuje poznati reverzibilni dizajn ali i inovativni BoomKey taster. I kako ide korak dalje u odnosu na konkurenciju, Idol 4 nas uvodi u uzbudljiv svet virtualne realnosti.

Alcatel Idol 4 obuhvata 2 uređaja. Standardni Idol 4 model sa full HD ekranom veličine 5.2“, Snapdragon 617 čipsetom, 3 GB RAM memorije, 16 GB interne memorije, zadnjom kamerom rezolucije 13 MP i prednjom kamerom od 8 MP kao i baterijom kapaciteta 2600 mAh. Prisutna je i 4G LTE podrška kao i Dual SIM.

Idol 4S model dolazi sa QHD AMOLED ekranom veličine 5.5“, Snapdragon 652 čipsetom, takođe sa 3 GB RAM memorije, ali sa 32 GB interne memorije i baterijom kapaciteta 3000 mAh. Oba modela pokreće operativni sistem Andorid 6.0 Marshmallow.

Kod kompanije Alcatel, reverzibilni dizajn sam po sebi nije novost, ali je kod Idol 4 modela prvi put uvedeno da telefon možete koristiti u vertikalnom i horizontalnom položaju ali i kada ga okrenete stereo zvuk će ostati netaknut. Na oba modela Idol 4 ugrađena su 2 moćna zvučnika zadovoljavajuće jačine koja obezbeđuju Hi-Fi zvuk preko slušalica a i omogućena je optimizacija audio podešavanja kako automatskih tako i manuelnih.

Još jedna od inovacija kod Idol 4 i Idol 4S modela je i novo fizičko dugme pod imenom BoomKey.

BoomKey omogućava da aplikacije na vašem telefonu koristite na različite načine. Recimo ako je BoomKey podešen za brzo pokretanje kamere, dovoljno je da iz standby moda kliknete 2 puta na dugme i napravite instant fotografiju. Ako želite, družite prst malo duže na tasteru i kamera će napraviti više fotografija odjednom.

BoomKey taster može biti podešen na one opcije koje vi najviše koristite i tako će vam olakšati korišćenje tih opcija. Recimo ako se nalazite u galeriji i pritistene Boom taster, vaše fotografije biće ukomponovane tako da dobijete kolaž koji možete slati prijateljima ili podeliti na društvenim mrežama.

U potpunosti novo iskustvo koje vam nudi Alcatel Idol 4 jeste još i to da zakoračite u uzbudljiv svet virtuelne realnosti (virtuelna realnost je digitalno grafičko okruženje koje simulira prisustvo na određenom mestu u realnom vremenu). Ovaj telefon dolazi sa jednim takvim VR uređajem. Dovoljno je da telefon smestite u uređaj i tako možete uživati u potpuno novom svetu kroz ugao gledanja od 360 stepeni.

Ovo novo iskustvo omogućeno je zahvaljujući VR meniju koji prikuplja slike korisnika kao i video snimke i aplikacije. Postoji i VR prodavnica aplikacija koja korisnicima nudi aplikacije visokog kvaliteta. Korisnici VR opcije na ovom modelu kažu da je u pitanju dobar feature koji pokazuje u kom pravcu će se razvijati tehnologija na mobilnim telefonima.

Pogledajte cenu uređaja u našem online shopu

Mobilnisvet.rs

Alcatel Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Koliko različitih modela Alcatel One Touch Pixi 4 postoji?
Sledeći članak
U čemu je tajna modela Huawei P9 Lite?
test