ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

HTC

Prikazani svi od ukupno 13 rezultata

Danas kada je tržište puno premium telefona, postavlja se pitanje – vredi li kupovati HTC?

HTC je jedna od kompanija koja se, od dana kad je osnovana pre skoro 20 godina, bavi samo proizvodnjom mobilnih telefona. I kao takav daje sve od sebe da bude na vrhu.

Tajvanska kompanija HTC među prvima od svog osnivanja proizvodi telefone sa ekranom osetljivim na dodir. Kompanija je prvo počela da proizvodi telefone sa microsoft windows mobile softverom ali je nakon nekog vremena počela da proizvodi i uređaje sa Android operativnim sistemom. Prva pristaje da napravi Google telefon, prva u telefon uvodi GPS, prva plasira na tržište telefon sa 4G mrežom, prva plasira telefon sa dve kamere.

HTC uvodi vrhunski doživljaj kroz vodeće inovacije u oblasti dizajna mobilnih uređeja i iskustva pri radu sa njima. Počinju od vizije da lični računar bude na dlanovima korisnika i tako predvode evoluciju od računara koji staju na dlan do pametnih telefona.

Timovi ljudi koji rade za HTC kažu da je potraga za savršenstvom u srcu svega što rade i da svakodnevno traže inspiraciju za najbolji dizajn. U HTC-u potraga za savršenstvom predstavlja podsticaj za kreiranje, otiskivanje u nepoznato sa nepokolebljivom posvećenošću oživljavanju inovativnog dizajna.

Jedna od politika HTC-a je da veruju da mogu dati veći doprinos ako ne idu utabanim stazama, već se povezuju sa korisnicima i omogućavaju im da unesu promene i tako poboljšaju svoj način rada.

Ono što je još jedna sjajna odlika HTC-a je da dosta vremena posvećuju istraživačkim projektima i institutima. Tako su 2014. godine pokrenuli HTC Power To Give program koji kreira jedan od najvećih računara na svetu kako bi se potpomogla istraživanja vezana za ekologiju, zaštitu životne sredine ali i pronalaženje leka za bolesti poput raka i Alchejmera.

Visoko standrardi HTC-a važe i za same proizvodne procese. Njihove fabrike spadaju u jedne od najekološkijih na svetu. Pakovanje u kom dobijete telefon je 100% biorazgradivo. Sve što se radi u kompaniji radi se tako što imaju u vidu da uvek kreiraju za budućnost koja mora biti dobra i sjajna.

Sada nakon svega pročitanog, možete slobodno postaviti pitanje sa početka. Vredi li kupovati HTC?