ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

HUAWEI

Prikaz 1–48 od 1237 rezultata

Ko je Huawei i čime se bavi?

Zamislite da ste na čelu neke kompanije koja se bavi mobilnim telefonima. O čemu biste sve razmišljali? Možda kako nazvati kompaniju, od čega početi, u kom pravcu se razvijati, sa kim sarađivati? Huawei je započeo svoj put zarad modernizacije telekomunikacijske infrastrukture u svojoj zemlji. A danas je taj isti Huawei prisutan na svetskom premium tržištu.

Kada je 1987. godine u Kini osnovan Huawei od strane inženjera narodnooslobodilačke vojske nije se ni slutilo kakav će uspeh postići. Kineska vlada je u to vreme pokušavala da modernizuje telekomunikacije u zemlji a ono što je za to bilo ključno bila je telefonska centrala prekidača. Kompaniji je trebalo 6 godina da se razvije i doživi procvat među telekomunikacijama i da postane samostalna.

Odmah nakon toga počinje proboj na svetsko tržište i 10 godina od osnivanja plasira svoj prvi bežični proizvod baziran na GSM mreži. Udruživao se sa mnogim drugim kompanijama kao što su Vodafone, holandski i australijski telekom koje dovode do toga da još brže Huawei postane prisutan na tržištu.

Kada Huawei odluči da se posveti isključivo mobilnoj telefoniji u prvo vreme ne radi to sam. Zajednica sa Siemensom, Nokiom i Motorolom pomažu Huawei-u da se razvije i kasnije osamostali.

Ne znamo partnerstvo sa kim je presudno uticalo na razvoj Huawei. Ono što znamo jeste da je imao skromne početke kada su u pitanju mobilni telefoni. Ali zato je danas broj tri marka telefona na tržištu i uspeva da plasira čak 100 miliona telefona godišnje. Ne vide problem u konkurenciji već zbog nje žele da budu još bolji.

Huawei se dobro pozicionirao na premium tržištu modelima Ascend P6, Ascend P7, Mate 7, Huawei P8 i Mate S i sada svakim sledećim modelom žele biti prepoznati kao top brend. Kao još jednu potvrdu za svoje mesto na premium tržištu, Huawei se pojavljuje sa Marshmallow Androidom, vrhunskim Kirin 955 cheapset procesorom i dualnom kamerom na modelu P9.

Kada pogledamo šta je sve Huawei postigao, možemo reći da je godinama pomalo cvetao. Huawei originalno na kineskom jeziku znači „cvet“ ali takođe može značiti i „izuzetan“ i „veličanstven“. Ali to nije slučajnost. Huawei se svakim danom trudi da bude izuzetan i veličanstven i nestrpljivo očekujemo njegov sledeći procvat.