ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

LG

Prikazani svi od ukupno 45 rezultata

Koji je drugi po redu brend zastupljen u Južnoj Koreji? Možda LG?

LG ili kako se ranije nazivao Lucky Goldstar je još jedna južnokorejska koorporacija koja je poznata na međunarodnom nivou. LG pravi elektronske uređaje i telekomunikacijske proizvode i kooperira sa više svojih ogranaka u preko 80 zemalja sveta.

Zaista je teško poverovati da danas kompanije koje se bave tehnikom i vrhunskom tehnologijom imaju početke potpuno različite u odnosu na ono čime se danas bave. Kada je nastao, pre više od 60 godine LG je bio hemijska industija. Ali dobro je da čak i danas u Južnoj Koreji možete kupiti deterdžent za veš koji je proizveden u jednom od ogranaka ove firme (LG Chem).

U Južnoj Koreji se dosta elektronike prodavalo pod brednom Lucky Goldstar, čak je  i prvi radio prijemnik napravljen od strane ove kompanije. Ali danas proizvode aparate od elektronskih i digitalnih kućnih uređaja do mobilnih telefona i televizora, od tankih LCD displeja do sigurnosnih uređaja.

Međutim, kada kompanija počinje da biva zastupljena i na svetskom tržištu, ime Lucky Goldstar menja u konačno LG i  to ime već više od 20 godina uspešno prati slogan „Life’s good“.

Još nešto što je dobro kada je LG u pitanju. Nije bitno da li tražite obične mobilne telefone ili najsavremenije pametne telefone, sve to možete naći kod LG-a. Mobilni telefoni ove kompanije su dizajnirani za vaš način života i pružaju vam pristup najnovijoj tehnologiji ali i osnovnim stvarima poput SMS poruka.

Od mobilnih telefona koje pokreće operativni sistem Android, do onih sa najmodernijim kamerama, svi mobilni telefoni kompanije LG sadrže funkcije pomoću kojih možete da prilagodite iskustvo korišćena mobilnog telefona.

Danas, LG nudi telefone koji i pored velike konkurencije predstavljaju revoluciju u svetu mobilnih uređaja. Oni koji koriste telefone LG kažu da su u pitanju “tako pametni a tako jednostavni” telefoni. Potpuno novu definiciju zakrivljenja telefona možete videti upravo na jednom od novih modela LG G Flex 2. Android operativni sistem, ekran osetljiv na dodir, procesori prilagođeni vašoj brzini. Ukoliko ste jedan od onih koji više vole da osete dugmiće ispod svojih jagodica, kod LG-a se još uvek možete odlučiti za staru dobru qwerty tastaruru.

I ako vam do sada nismo dovoljno dobro objasnili kakva kompanija je u pitanju zamolićemo vas da dobro pogledate logo kompanije LG. Videćete da je u pitanju jedno nasmejano lice. Jer „Life’s good“.