ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Šta nam još dolazi iz kompanije LG, šta nam donosi LG K8?

Još jedna južnokorejska kompanija koja ne prestaje da usavršava svoje uređaje. LG je u okviru K serije plasirao na tržište više modela mobilnih telefona od kojih je svaki vredan hvale. Međutim, od kada je predstavljen K8 model ne prestaje da se priča o uspešnosti cele K serije.

Ono što je zajednično K seriji a možemo videti i kod K8 modela jeste taster za kontrolu zvuka, taster za uključivanje na poleđini dok poleđina telefona ima diskretnu teksturu. Iz kompanije LG kažu da je K8 model pametan telefon koji vas inspiriše da budete drugačiji.

Ekran je veličine 5“ sa tankim zakrivljenim staklom i mrežastom teksturom na poleđini i savršeno pristaje u ruci. Ekran sadrži HD In-cell tehnologiju koja pored toga što je osetljiva na dodir omogućava da bez problema vidite sadržaj ekrana bilo da ste unutra ili napolju pod jakim sunčevim svetlom.

LG K8 model sadrži četvorojezgrani procesor brzine koja će zadovoljiti sve vaše potrebe i omogućiti vam da bez problema obavljate više zadataka odjednom.

Zamenjiva baterija je kapaciteta 2.145 mAh. Baterija te jačine omogućava korisniku oko 10 sati aktivnog razgovora ili do čak 15 dana u stanju mirovanja (jasno je da potrošnja baterije zavisi od dostupnosti mreže kao i od primene). Ono što je dobro kod baterije na K8 modelu jesta mogućnost da zanemite praznu bateriju punom bez potrebe da prekidate rad da biste je napunili.

Radna memorija iznosi 1.5 GB koja omogućava solidnu brzinu za rad aplikacija. Interna memorija iznosi 8 GB od čega je upotrebljivo oko 3.75 GB ali dobra stvar je što K8 ima mogućnost proširenja memorije preko microSD kartice do 32 GB.

Telefon podržava 4G LTE mrežu kao i brzo povezivanje preko Bluetooth-a ali i brzo povezivanje na Wi-Fi mreže. Ne treba brinuti od sporog povezivanja na internet preko mobilnih podataka (naravno to delom zavisi i od mobilne mreže korisnika) ali sam telefon se brzo konektuje na internet bez obzira da li je u pitanju aplikacija ili pretraživač.

Operativni sistem na LG K8 modelu je trenutno najpopularniji operativni sistem na svetu, Android 6.0 Marshmallow koji pruža vrhunski doživljaj ali i mogućnost da ga maksimalno iskoristite u svoju korist.

Zadnja kamera iznosi 8 MP sa Autofocusom i LED blicem. Pored zadovoljavajuće rezolucije fotografija i video snimaka nastalih zadnjom kamerom, K8 pruža i snimanje dodirom. Dovoljno je da dodirnete ekran i tako započnete snimanje bez brige da ćete propustiti neki važan trenutak. Nakon završetka snimanja ih možete podeliti bez potrebe da koristitie filtere.

Prednja kamera iznosi 5 MP i sadrži HD Camrecorder i mogućnost za pauziranje i nastavljenje snimanje videa. Prednja kamera koristi osvetljenje celog ekrana za snimanje fotografija umesto klasičnog blica za selfije.

Pored ovoga, prednja kamera poseduje i intervalsko fotografisanje jednostavnim pokretom ruke. Kada vam jedna fotografija nije dovoljna, treba samo da podignete ruku i šaku postavite u sredinu okvira i skupite je u pesnicu dva puta da biste napravili 4 selfija u nizu.

LG G6: karakteristike, specifikacija i prvi utisci

Korisnici LG K8 modela kažu da je telefon elegantan i da lepo leži u ruci. Zadovoljni su karakteristikama i jedan deo korisnika za kameru kaže da im i nije preterano važna jer je ne koriste ali oni koji koriste kažu da je kamera dobra i da je rezolucija ekrana zadovoljavajuća. Telefon je brz i pored nekoliko stalno aktivnih aplikacija (kao što su viber, whatsapp, youtube). Većina korisnika iskreno preporučuje ovaj telefon, jer pored zadovoljavajućih karakteristika i cena je dosta povoljna.

Pogledajte ponudu LG telefona u našem online shopu

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

Mobilnisvet.rs

LG Proizvođači Recenzije Vesti
Prethodni članak
U čemu je tajna modela Huawei P9 Lite?
Sledeći članak
Zašto je Samsung Galaxy S7 bolji od drugih telefona?
test