ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

SONY Xperia X2, XZ 2 i još po nešto što očekujemo u Barseloni

Poslednje glasine koje smo čuli a koje su vezane za kompaniju SONY su da će na ovogodišnjem MWC SONY prikazati pet novih smartphone uređaja, kao i da će svi uređaji biti high-end.

Obzirom na glasine možemo očekivati da će modeli Sony Xperia XZ2 i Sony Xperia X2 da nam budu predstavljeni tokom sajma.

Glasine koje najavljuju nove Sony uređaje tvrde da će telefoni imati 5,5″ displej u 4K kvalitetu, da će ih pokretati procesor Snapdragon 835 i da će imati 4GB ili 6GB RAM memorije, mada sa druge strane izvori tvrde da ovaj uređaj neće biti spreman za prikazivanje u Barseloni.

Ukoliko je tačno da ovaj uređaj još uvek nije spreman, sledeći na listi za predstavljanje je uređaj sa 5,5″ QHD displej, 4GB RAM i procesor koji će biti ili Snapdragon 835 ili Snapdragon 653.

Tu je i uređaj koji će vrlo verovatno biti prikazan a specifikacija mu je 5,2″ displej, 4GB RAM i 64GB memorije za skladištenje podataka, glavna kamera sa 23MP i kamera koja se nalazi na prednjoj strani telefona sa 16MP.

Lako je moguće da je na slici Xperia XA2, telefon za koji se pretpostavlja da će biti prikazan na sajmu, a ako dizajn bude kao što nam slika prikazuje možemo da zaključimo da jako liči na Xperia XA uređaj.

Izgleda da će dostupne boje biti crvena, zlatna, siva i plava.

Pogledajte prvo veliko predstavljanje ove godine na sajmu u Barseloni

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Nokia predstavila svoje uređaje na sajmu u Barseloni! Pored Nokia 6 tu su i Nokia 3, Nokia 5 i Nokia 3310
Sledeći članak
LG G6- Prvo veliko predstavljanje ove godine na MWC-u
test