ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia predstavila svoje uređaje na sajmu u Barseloni! Pored Nokia 6 tu su i Nokia 3, Nokia 5 i Nokia 3310

Nokia 6 je već predstavljena u Kini, a pored nje Nokia je na sajmu u Barseloni predstavila još dva smartphone telefona, Nokia 3 i Nokia 5. Pored ova 3 uređaja Nokia je oživela i svoju ikonu, uređaj 3310 je dobio svog naslednika nakon 17 godina. Svi uređaji će biti dostupni u drugom kvartalu ove godine, dakle početak prodaje očekuje se između aprila i juna.

Nokia 6 je prvi od najavljenih pametnih telefona sa prepoznatljivim Nokia logom…

Kao što smo već pisali Nokia od kako je u vlasništvu HMD odlučila se da ispravi greške iz prošlosti i sada su čini nam se odabrali pravi put.

Sva tri smartphone uređaja su po ceni prilično dostupni sa solidnim performansama i lepim dizajnom.

Nokia 6

NOKIA 6 JE NAJJAČI MODEL SA EKRANOM DIJAGONALE 5,5″ I SA FULL HD KVALITETOM.

Pokreće je procesor Snapdragon 430, imaće 3GB RAM memorije i 32GB memorije za skladištenje. Glavna kamera ima 16MP dok prednja kamera ima 8MP. Baterija je kapaciteta 3000mAh i posedovaće čitač otiska prsta. Dakle karakteristike nisu kao da je u pitanju flagship uređaj, ali ni cena nije takva. Nokia 6 koštaće 229Eur što je svakako niska cena za uređaj ovih karakteristika.

Nokia 5

NOKIA 5 JE UREĐAJ KOJI SE NALAZI PO KARAKTERISTIKAMA IZMEĐU MODELA 6 I MODELA 3.

Nokia 5 ima displej dijagonale 5,2″, procesor Snapdragon 430, 2GB RAM i 16GB memorije za čuvanje podataka. Glavna kamera 13MP a prednja kamera ima 8MP, baterija je kapaciteta 3000mAh i uređaj takođe ima čitač otiska prsta.

Nokia 3

Nokia 3 je osnovni uređaj, i što se tiče karakteristika, najslabiji od novih smartphone uređaja koji su najavljeni.Ima displej od 5″ u HD kvalitetu, MediaTek quad core procesor, 2GB RAM memorije i 16GB memorije za čuvanje podataka. Prednja i zadnja kamera imaju po 8MP a baterija je kapaciteta 2650mAh.

NOKIA 3 NE POSEDUJE ČITAČ OTISKA PRSTA, KAO NI KVALITETNIJI PROCESOR ALI I DALJE RADI NA ANDROID OPERATIVNOM SISTEMU ŠTO GA IZDVAJA KAO ODLIČAN TELEFON ZA ONE KOJI NE PLANIRAJU DA ODVOJE VEĆU SUMU NOVCA ZA KUPOVINU TELEFONA.

Nokia 3310

I na kraju, ali ne i po važnosti, HMD je predstavio  Nokia 3310, feature uređaj koji budi emocije.

KOD OVOG MODELA NEĆETE NAĆI NI EKRAN OSETLJIV NA DODIR, KAO NI ANDROID NI WINDOWS, RAZNE APLIKACIJE ILI KAMERE VISOKOG KVALITETA. OVO JE UREĐAJ KOJI JE NAPRAVLJEN DA OŽIVI SVOG PRETHODNIKA, SA PRISTUPAČNOM CENOM OD 49EUR.

Dizajn je omogućio da model koji je već bio zgodan za nošenje učini još lakšim i tanjim.

Ono što je drugačije nego kod prve verzije je izlaz za slušalice na vrhu telefona i micro USB koji se koristi za punjenje, na donjoj strani telefona. Takođe ispod poklopca baterije nalazi se slot za micro SD kartice koji podržava kartice veličine do 32GB.

Ono što izdvaja ovaj uređaj od ostalih feature telefona je svakako 30 dana stand by i 22 sata razgovora sa jednim punjenem: To je svakako osobina koju smo voleli kod starog modela i drago nam je što je ta osobina prenesena i na naslednika.

Nova Nokia 3310 dolazi u 4 boje, originalna plava, siva, kao i nove boje crvena i žuta.

Pročitajte još novosti sa ovogodišnjeg sajma u Barseloni:

Počeo je najveći svetski sajam posvećen mobilnim uređajima! Predstavljamo Huawei P10

SONY Xperia X2, XZ 2 i još po nešto što očekujemo u Barseloni

LG G6- Prvo veliko predstavljanje ove godine na MWC-u

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Šta nam donosi Tesla Smartphone 6.1
Sledeći članak
SONY Xperia X2, XZ 2 i još po nešto što očekujemo u Barseloni
test