ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

LG G6- Prvo veliko predstavljanje ove godine na MWC-u

LG G6 je prvi telefon koji je najavljen da će biti prikazan na ovogodišnjem sajmu u Barseloni. Ovo je bila velika stvar za korejsku kompaniju LG. Kompanija nije bila zadovoljna prvim rezultatima pa je vratila uređaj na ponovno dizajniranje i ipak su uspeli da završe ceo projekat pre početka sajma.

LG je uspeo da napravi telefon koji ima displej dijagonale 5,7″ a da je zapravo osećaj dok ga držite u ruci da se radi o uređaju dijagonale 5,3″. Ovo su postigli smanjivanjem rama oko displeja tako da sada sam displej čini veći deo prednje površine uređaja.

Telefon LG G6 je napravljen od kvalitetnih materijala kao što su metal i staklo, tačnije ovo je najkvalitetniji uređaj koji je LG do sada proizveo.

Nov dizajn takođe podrazumeva i bateriju koja je u sklopu kućišta i nije je moguće izvaditi. Baterija je kapaciteta 3300mAh. Uređaj poseduje 32GB memorije za skladištenje podataka dok ubacivanjem micro SD kartice kapacitet možete povećati do 2TB. Kamera  ima 13MP što je sasvim zadovoljavajuće.

Što se displeja tiče, nije u pitanju OLED već QHD+Fullvision displej sa odnosom stranica 18:9, dakle nije baš ostvarenje sna što se tiče kompatibilnosti ali je podržan sa Dolby Vision. Sve u svemu ovo je bio odličan potez i za LG i za Dolby jer su uspeli na tržište da plasiraju proizvod koji poseduje najbolju HDR tehnologiju na tržištu telefona.

Ceo uređaj pokreće Snapdragon 835 procesor. Ovo nije baš najnoviji procesor, ali izgleda da je kompaniji LG bilo bitnije da dobro istestira procesor u svom uređaju i da taj procesor zadovolji stabilan rad na uređaju nego da izbaci nešto što je novo na tržištu procesora.

LG G3 stigao u Srbiju: Prvi utisci su tu!

Mobilnisvet.rs

LG Proizvođači Vesti
Prethodni članak
SONY Xperia X2, XZ 2 i još po nešto što očekujemo u Barseloni
Sledeći članak
ZTE Gigabit i HTC 11 u Barseloni?
test