ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

ZTE Gigabit i HTC 11 u Barseloni?

Definitivno jedna od najava koja je uzburkala tržište je prikazivanje prototipa kompanije ZTE pod nazivom Gigabit.

ZTE Gigabit najavljen je kao najbrži smartphone uređaj na svetu najavljeno je da će imati mogućnost da downloaduje podatke brzinom od 1Gbps, što je 10 puta brže od trenutne brzine, a sve ovo je moguće zahvaljujući Pre5G Giga + MBB.

Izgleda da komapnija ZTE već pravi uređaj koji će podržavati buduću 5G mrežu.ZTE Gigabit je prototip trenutno, tako da ako trenutno niste na sajmu u Barseloni, nažalost moraćete da sačekate bar do 2018. godine kako bi ste mogli da osetite benefite nove tehnologije koju nam je omogućila kompanija ZTE.

Takođe bilo je nekih najava da će i kompanija HTC imati iznenađenje na ovogodišnjem sajmu.

HTC 11

Duže vreme se nagađalo da će HTC predstaviti uređaj pod nazivom HTC 11, ali sada nam se čini da je to malo verovatno, pogotovo što kompanija već ima high-end uređaj pod nazivom HTC U Ultra.

Glasine su bile da će uređaj imati 5,5″ QHD displej, metalno kućište, Snapdragon 835 procesor, kameru od 12MP i bateriju od 3700 mAh.

Ova specifikacija bi uređaj svrstala u istinski top-end telefon, ali ako bi telefon imao zaista sve te karakteristike, i pored toga i ono o čemu se spekulisalo, a to je da će posedovati 8Gb RAM memorije, 256GB memorije za skladištenje podataka i zakrivljen displej, u tom slučaju ovaj uređaj neće imati konkurenta.

Pored svega navedenog, pričalo se da će uređaj imati i “Sense Touch”, opciju koja omogućava da upravljate uređajem dodirivanjem metalne ivice koja se nalazi pored displeja. Interakcija bi omogućavala da recimo dodirvanje metalnog rama možete da napravite fotografiju ili da prevlačenjem prsta po ivici kontrolišete jačinu zvuka.

Dakle HTC 11 bi definitvno zabrinuo konkurenciju ukoliko bi se sada pojavio na tržištu. U svakom slučaju mi jedva čekamo da ga vidimo i testiramo neke od njegovih funkcija.

Još novosti iz Barselone pročitajte ovde:

Nokia predstavila svoje uređaje na sajmu u Barseloni!

Počeo je najveći svetski sajam posvećen mobilnim uređajima! Predstavljamo Huawei P10

SONY Xperia X2, XZ 2 i još po nešto što očekujemo u Barseloni

LG G6- Prvo veliko predstavljanje ove godine na MWC-u

Mobilnisvet.rs

HTC Vesti
Prethodni članak
LG G6- Prvo veliko predstavljanje ove godine na MWC-u
Sledeći članak
Počeo je najveći svetski sajam posvećen mobilnim uređajima! Predstavljamo Huawei P10
test