ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsungov odgovor kompaniji Apple na stranu “Switch”

Nedavno smo pisali o strani koju je napravila kompanija Apple kako bi privukla što više Android korisnika na svoju stranu, i tekst možete pročitati na linku:

Apple pokušava da pridobije Android korisnike

A sada je usledio odgovor kompanije Samsung. Iako novi flagship Galaxy S8 obara rekorde u prodaji, ne može se sa sigurnošću reći koji je procenat korisnika koji su prešli sa iPhone uređaja na Samsungov Galaxy S8. Iako je ovo jako teško utvrditi, Samsung se trudi da poveća ovaj broj korisnika što je više moguće.

Smart Switch aplikacija kompanije Samsung omogućava korisnicima da vrlo lako pređu sa bilo koje platforme na Galaxy uređaj. Iako aplikacija nije dobila nove opcije, dizajn web strane je promenjen i čini se da je dizajn napravljen upravo da ubedi korisnike Apple uređaja da pređu na Galaxy.

Smart Switch vam i dalje daje mogućnost da pređete bilo sa Windows, BlackBerry, iOS ili Android uređaja na veoma jednostavan način, i da na novi Galaxy uređaj prenesete sve svoje fotografije, video snimke, kontakte ili muziku.

Ceo proces se završava u 3 koraka i objašnjen je na strani Smart Switch. Dobro je znati da je softver kompatibilan sa uređajima koji rade na verziji  Androida od 4.0 pa na dalje. Ipak jedina mana je što neki uređaji neće moći da izvrše bežičan prenos podataka i takvim situacijama Smart Switch gubi svoju ulogu.

Kompanija Apple je čak napravila i nekoliko kratkih reklama kako bi ubedila korisnike drugih platformi da pređu na iOS.

Jedno je sigurno, koliko god da su velike kompanije i Apple i Samsung i dalje se bore za svakog novog korisnika.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Samsung Note 8- pojavio se prvi snimak! (VIDEO)
Sledeći članak
Rusija još jednom kreće na Telegram nakon bombaškog napada u Sankt Peterburgu!
test