ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Note 8- pojavio se prvi snimak! (VIDEO)

Povremeno se pojave spekulacije za koje poželimo da nisu istinite, iako su vrlo verovatno u velikoj meri istinite. Takav je i slučaj sa poslednjim snimkom Galaxy Note 8 uređaja koji se skoro pojavio. Snimak su objavili već poznati izvori  @OnLeaks i 91mobiles, koji su da sada objaviljivali prilično tačne informacije.

Snimak prilično liči na uređaj koji je @OnLeaks prikazao ranije na slikama koje su napravljene na osnovu fabričkih nacrta, pa je moguće da je i snimak napravljen na osnovu istih nacrta.

Pogledajte galeriju:

Ukoliko je ovo na slikama zaista novi Galaxy Note 8, par stvari imamo da navedemo koje nam se ne sviđaju:

Uređaj na slikama i na snimku deluje prilično debelo a dizajn je daleko od dizajna koji poseduje Galaxy S8 uređaj.

Osim dizajna i dimenzija uređajaza koje se može reći da su stvar ukusa zamerke se odnose na još dve stvari za koje se može reći da su priličan promašaj kompanije Samsung, naravno ako se ispostavi da uređaj Note 8 bude isti kao na fotografijama.

Prvo je čitač otiska prsta koji se opet nalazi sa desne strane dulane kamere. Korisnici uređaja Galaxy S8 + uređaja se žale da je na tom uređaju čitač otiska prsta jako teško upotrebljiv a nalazi se na istom mestu kao na prikazanom Note 8 uređaju. Ako se uz to doda da bi Note 8 trebalo da ima veću dijagonalu od Galaxy S8+ uređaja može se slobodno reći da će ga jako malo korisnika uopšte koristiti. Ovo već nije pitanje dizajna već upotrebljivosti samog uređaja odnosno nekih njegovih opcija. Čemu čitač otiska prsta ako ga korisnici neće upotrebljavati?

Druga stvar je vezana za položaj dulane kamere, za kojju se vidi da nije u ravni sa zadnjom stranom uređaja. Ne samo da nije u istoj ravni nego na slikama i snimku deluje da kamera zajedno da čitalem otiska prsta poprilično štrči u odnosu na zadnju stranu uređaja.

Samsung Galaxy Note 8 – Nove informacije o uređaju koji očekujemo u avgustu

Znamo da je Samsung i pre proizvodnje Galaxy S8 uređaja radio sa nekoliko prototipa i na kraju je odabran uređaj koji zaista ima vrhunski dizajn, po mnogima je upravo Galaxy S8 trenutno najlepši telefon na tržištu. Ostaje nam samo da se nadamo da su skice i snimak napravljeni na osnovu nekog prototipa na kome Samsung trenutno radi, a da će se u prodaji naći uređaj koji će po dizajnu biti potpunio drugačiji od uređaja koji smo videli na slikama.

Samsung Galaxy Note 8 – Premijera zakazana za 26. avgust?

Pogledajte snimak:

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Uporedni test brzine OnePlus 5 i iPhone 7 (VIDEO)
Sledeći članak
Samsungov odgovor kompaniji Apple na stranu “Switch”
test