ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung se razmišlja o kupovini Nokia Health?

Već se pojavila informacija da se Nokia razmišlja o prodaji Nokia Helath dela kompanije i navodno se dve francukse kompanije već izdvajaju kao eventualni novi vlasnici Nokia Health divizije.

Međutim kako prenosi francuski portal LesEchos pored dve francuske kompanije postoji i eventualni treći kupac koji nije iz Evrope. Francuske novine Le Monde navode da je treći potencijalni kupac zapravo Samsung.

Hublot prvi smartwatch ograničena serija – cena prava sitnica!

Ova teorija zvuči potpuno logično jer Samsung u svojoj liniji pametnih satova poseduje uređaje koji su samo za kupce sa malo dubljim džepom. Pored dobijanja uređaja koji imaju nižu cenu kao što su Nokia Steel HR i Nokia Go, Samsung bi kupovinom Nokia Health dobio i ceo asortiman novih uređaja koje nema u svojoj ponudi kao što su pametne vage, monitori za merenje krvnog pristiska, uređaji koji prate san.

Naočare pomažu daltonistima da vide boje!

Zvaničnici iz Samsunga su skoro demantovali ovu informaciju u Koreji, međutim kako nema nikakvih informacija ni od strane Nokia opcija da će Samsung postati novi vlasnik Nokia Health je i dalje vrlo moguća.

Portal Wareable koji se inače bavi vestima o pametnim satovima je objavio da ćemo u narednih mesec dana saznati ko je ponudio najveći iznos tako da u skorijem periodu možemo očekivati i predstavljanje novog vlasnika Nokia Health divizije.

Mobilnisvet.rs

Pametni satovi Smart Wear Vesti
Prethodni članak
Nokia X6 prikazan dizajn – uređaj sa vrlo pristupačnom cenom!
Sledeći članak
Skener otiska prsta u okviru ekrana Vivo X20 – kako radi?
test