ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia X6 prikazan dizajn – uređaj sa vrlo pristupačnom cenom!

Samo dva dana pre predstavljanja novih uređaja koji će pripadati X seriji pojavile su se fotografije Nokia X6 modela.  Nokia X6 se proizvodila i 2009 godina sa Symbian operativnim sistemo, međutim novi model kao što se i očekivalo dolazi sa Android One OS.

Već smo videli da je Nokia promenila način razmišljanja i od kako ju je preuzeo HMD Global, rešila je da prati trendove. Nokia je svoj pad doživela jer je forsirala svoj Symbian operativni sistem i nije ispratila trend rasta Android OS. Sada, osim što je promenjen operativni sistem i Nokia uglavnom koristi Android bez svojih nadogradnji, Nokia prati i trendove u dizajnu koje postavljaju ostali proizvođači.

MWC 2018: Nokia 7 Plus – najbolji telefon iz srednje klase!

Nokia X6 model će imati izrez na vrhu ekrana o kome smo dosta pisali do sada. Trend koji je pokrenuo Apple sa svojim modelom Iphone X a koji su kasnije ispratili Huawei, LG a evo sada i Nokia. Donja ivica oko ekrana je prilično tanka i sa ovim dizajnom je Nokia konačno upotpunila svoje uređaje.

Zadnja strana uređaja sa bakarnim detaljima dosta podseća na Nokia 7 Plus koji je skoro predstavljen. Na zadnjoj strani uređaja nalazi se dualna kamera i senoz otiska prsta, dok se između kamere i senzora nalazi LED blic.

MWC 2018: Vratio se legendarni Nokia 8110 telefon

Ekran ima odnos strana 18:9 i dijagonalu od 5,8 inča. Izvori navode da će postojati dve verzije Nokia X6 modela. Jeftiniju verziju će pokretati MediaTek Helio P60 čipset u kombinaciji sa 4GB RAM memorije dok će skuplja verzija posedovati Snapdragon 636 čipset u kombinaciji sa 6GB RAM memorije. Početna cena uređaja u Kini će biti svega 210 eura.

Mobilnisvet.rs

Nokia Vesti
Prethodni članak
iPhone X sa pristupačnijom cenom – iPhone SE2
Sledeći članak
Samsung se razmišlja o kupovini Nokia Health?
test