ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Skener otiska prsta u okviru ekrana Vivo X20 – kako radi?

Skener otiska prsta u okviru erkana je opcija o kojoj se dosta pisalo kako tokom prošle tako i tokom ove godine. Opcija koja na prvi pogled deluje kao ne toliko bitna a oko koje se takmiče svi vodeći proizvođači pametnih telefona.

Kad ukrstite telefon i akumulator

Potpuno neočekivano ali u trci je pobedio proizvođač Vivo. Prvi čitač otiska prsta ugradio je upravo kineski proizvođač Vivo u model X20, dok vodeći proizvođači Apple, Samsung i Huawei i dalje nemaju model sa ovom opcijom. Naravno vodeći proizvođači ne mogu sebi da dozvole testiranje opcija koje očigledno još uvek nisu dovoljno napredne na uređajima koji se prodaju u stotinama hiljada primeraka  pa se sa tim izgovorm i pravdaju. Tehnologija još uvek nije dovoljno napredovala kako bi opcija funkcionisala brzo i sigurno.

Najpopularniji Android i dalje Nougat

Zahvaljujući poznatom youtube kanalu JerryRigEvrything imamo mogućnost da vidimo koliko je ovakav senzor ugrađen ispod stakla ekrana otporan i da li će raditi nakon što se staklo preko ekrana izgrebe. Pogledajte video test izdržljivosti Vivo X20 modela, a drugi video je namenjen korisnicima koje malo više zanima sama tehnologija izrade pa ukoliko spadate u tu kategoriju korisnika pogledajte i drugi video u kome je prikazano kako zapravo izgleda sezor otiska prsta koji se nalazi ispod ekrana.

Mobilnisvet.rs

Vesti
Prethodni članak
Samsung se razmišlja o kupovini Nokia Health?
Sledeći članak
Samsung Galaxy S9 – test izdržljivosti!
test