ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung potvrdio Galaxy S9 će biti predstavljen u februaru

Iako su postojale indicije da bi novi Galaxy S9 uređaj mogao da bude predstavljen u januaru, direktor komapnije Samsung DJ Koh je prekinuo nagađanja na ovu temu svojom izjavom.

Samsung Galaxy A8 (2018) je sada u prodaji u Evropi

Tokom konferencije održane na CES 2018 direktor Samsunga je potvrdio da će Samsung predstaviti svoj novi flagship Galaxy S9 na MWC koji se održava u februaru. Samsung već tradicionalno uređaje iz S serije predstavlja na MWC pa je logično bilo očekivati da se tradicija nastavi i ove godine.

Samsung radi na utvrđivanju problema sa baterijom na Note 8 uređajima

Pojavile su se dodatne informacije koje navode da bi Galaxy S9 moga da bude prvi uređaj koji će imati 512GB memorije za čuvanje podataka. Međutim kako se navodi Samsung još uvek nije odlučio da li će u prodaju pustiti uređaj koji će posedovati toliku količinu memorije. Svakako nije ostalo još mnogo vremena do sajam MWC koji se održava u Barseloni u februaru tako da ćemo uskoro moći da vidimo šta nam je Samsung pripremio za ovu godinu.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
HTC i Motorola se oglasili povodom usporavanja starijih modela
Sledeći članak
Otkazana saradnja Huawei i AT&Т nakon pritiska Senata!
test