ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung je možda upravo prikazao novi Galaxy Note 8 uređaj!

Kompanija Samsung je izbacila reklamu za Exynos čipset 8895. Taj čipset pokreće Galaxy S8 i S8+ uređaje i navodno će se nalaziti i u modelu koji se očekuje na tržištu krajem avgusta ili početkom septembra.

Međutim pažnju nije privukao čipset koji je već dobro poznat, već uređaj koji se nalazi na slici. Da li se na slici nalazi skica koja je napravljena samo za potrebe reklame, ili je u pitanju dizajn koji će imati uređaji u 2018. godini ili je možda upravo ovo prva zvanična fotografija uređaja Samsung Galaxy Note 8.

Nažalost odgovora na pitanja nema jer Samsung nije potvrdio ni jednu od verzija. Jedno je sigurno, u ptianju je nedovršen dizajn jer se na slici ne vidi dugme za uključivanje.

Samsung Galaxy Note 8 – Nove informacije o uređaju koji očekujemo u avgustu

U medijima se pojavila još i informacija od proizvođača komponenti da se Galaxy Note 8 uređaj neće naći na tržištu pre septembra. Ukoliko se uzme u obzir informacija koja se juče pojavila gde se navodi da će uređaj biti predstavljen 23. avgusta onda je početak prodaje u septembru vrlo verovatan.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Apple kupuje opremu za svoje dobavljače!
Sledeći članak
Koncept premium uređaj za 400$ više ne postoji!
test