ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Qualcomm ima probleme sa čitačima otiska prsta

Foto: SOGO Tech News

Analitičar Ming-Chi Kuo koji ima odlične kontakte i do sada je davao vrlo precizne analize izjavio da Qualcomm ima problem sa čitačem otiska prsta koji se ugrađuje u okviru displeja.

Skoro je prikazan VIVO prvi telefon koji poseduje čitač otiska prsta u okviru displeja i tekst možete pročitati OVDE. I kao što smo pisali u navedenom tekstu, na snimku se VIVO ne može pohvaliti brzinom čitača. I tada smo kao razlog odustajanja mnogih proizvođača naveli brzinu čitača.
I dalje ova tehnologija nije dovoljno razvijena kako bi se za nju odlučili veliki proizvođači. Tehnologija jeste napredovala, i čitač je sada u mogućnosti da razlikuje pravi od veštačkog otiska. Isto tako je i brzina čitanja povećana ali nažalost još uvek nije na zadovoljavajuće nivou.

Ovakvi čitači zahtevaju da staklo u predelu gde se nalazi čitač bude tanje, a isto tako zahteva određene izmene na OLED panelima.

Iako Qualcomm veruje da će čitači biti spremni za ugradnju u telefone sledećeg leta, Ming-Chi Kuo ima mišljenje da će do primene ovih čitača proći malo više vremena.

Kompanija Samsung radi na sopstvenoj tehnologiji čitača, ali kao što smo već pisali, odustali su od ugradnje ovog tipa senzora na Galaxy Note 8 modelu zbog problema sa ekranom u predelu gde se nalazi čitač a tekst možete pročitati na sledeć linku:

Samsung ima probleme sa tehnologijom senzora otiska prsta

Mobilnisvet.rs

Vesti
Prethodni članak
Samsung priprema i verziju Galaxy S8 mini
Sledeći članak
OnePlus u želji da iskopira iPhone doveo sebe u nezavidnu situaciju
test