ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung priprema i verziju Galaxy S8 mini

Mislili smo da će vesti vezane za Samsung Galaxy S8 polako prestati da se pojavljuju nakon prikazivanja uređaja. Ipak Samsung ne prestaje da forsira S8 model, pa smo nakon predstavljanja uređaja imali vesti vezane sa Galaxy S8+ dual sim verziju, nakon toga pojavila se vest o pojavljivanju verzije Galaxy S8 active, a sada evo informacije i o verziji Galaxy S8 mini.

Kao što znamo active verzije S serije nisu nikakva novost i nekako su već postala tradicija kompanije Samsung i njihove S serije. Međutim mini verziju koju smo poslednju mogli da vidimo je Galaxy S5 mini i od tada nije pravljenja. Očigledno kompanija Samsung želi potpuno da iskoristi aktuelnost svog novog Galaxy S8 modela pa će nam ponudi sve moguće verzije. Navodno uskoro možemo očekivati i Galaxy S8 mini na tržištu.

Kako navode izvori mini verziju bi trebalo da pokreće Qualcomm Snapdragon 821 čipset a posedovaće 4GB RAM memorije, dok će interna memorija će biti smanjena na 32GB.

Dizajn bi trebao da bude isti kao na modelu S8 sa razlikom u dijagonali koja bi trebalo da iznosi 5,3 inča. Kamera bi trebalo takođe da ostane nepromenjena, dakle možemo očekivati dualnu kameru sa senzorom od 12MP.

Samsung Galaxy S8+ dual SIM na evropskom tržištu

Ovu vest treba uzeti sa rezervom jer se nigde ne spominje izvor. Osim toga Samsung je prestao sa proizvodnjom mini verzija još 2014. godine a čini se da je korisnici nisu nešto ni priželjkivali. Mada vest ne deluje nemoguća ako se uzme u obzir potez kompanije Apple sa proizvodnjom modela iPhone SE.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
LG predstavio svoj novi uređaj G6+ (VIDEO)
Sledeći članak
Qualcomm ima probleme sa čitačima otiska prsta
test