ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Qualcomm i Alcatel prate vaše dete umesto vas

Foto: Promo / Alcatel

TCL Communication (Alcatel) i Qualcomm Technologies, Inc. najavili su na IFA 2017 sajmu u Berlinu TCL sat MOVETIME Family Watch MT30, zasnovan na Qualcomm Snapdragon Wear 2100 platformi, na taj način dajući mogućnost roditeljima da budu u kontaktu sa svojom decom korišćenjem najnovije tehnologije.

Novi povezani sat je zabavan dnevni digitalni drugar za decu, koji im omogućava da pozovu ili pošalju poruku svojim roditeljima i odabranim prijateljima, dok obezbeđuje precizno praćenje lokacije i mogućnost alarmiranja roditelja, ukoliko deca napuste unapred određenu zonu kretanja.

MOVETIME Family Watch MT30 sat ima ekran bogat bojama i osetljiv na dodir, a pritom je deci jednostavan za korišćenje. Drugare mogu da dodaju preko Bluetooth-a, šalju zabavne emotikon ikonice i poruke, ali i da se zabavljaju igrajući igre. Naravno, roditelji uvek imaju potreban nadzor zahvaljujući namenskoj aplikaciji, tako da roditelji u svakom slučaju znaju šta im dete radi i koliko vremena provodi uz sat ili telefon.

Pojavio se nacrt novog Fitbit smart sata

Kompaktan i dizajniran tako da odgovara sitnim zglobovima, MOVETIME Family Watch MT30dolazi sa promenljivim pozadinama na ekranu i lako izmenjivim kaiševima. Sa mobilnom povezanošću, omogućava roditeljima i deci da razmenjuju govorne poruke i pozive, sa do 2 dana trajanja baterije tokom jednog punjenja. MOVETIME Family Watch MT30 je, takođe, sertifikovan IP67 standardom, pa je otporan na prašinu i vodu (do jedan metar u stojećoj vodi)

MOVETIME Family Watch MT30 obuhvata različite lokacijske funkcije, omogućavajući pozicioniranje u zatvorenom i u otvorenom prostoru, dvosmerno pozivanje i geofencing, zahvaljujući integrisanim GPS opcijama na Snapdragon Wear 2100 platformi. SOS taster na satu omogućava uređaju da pozove pomoć́ u hitnim slučajevima i da bude lociran sa velikom preciznošću. Roditelji, takođe, imaju mogućnost da provere kretanja svoje dece tokom dana preko namenske aplikacije i da kontaktiraju uređaj.

MOVETIME Family Watch MT30 daje deci listu zadataka koje treba da obave i ima funkciju podsetnika kako bi učio decu da upravljaju vremenom lakše. To olakšava svakodnevni život roditelja i omogućava im da sa lakoćom naznače važne datume i dešavanja.

TCL MOVETIME Family Watch MT30 biće dostupan od oktobra po ceni od 169 evra (preporučena maloprodajna cena).

Počela prodaja Huawei Watch 2 Porsche dizajn

Izvor: Mondo

Pametni satovi Smart Wear Vesti
Prethodni članak
Facebook testira novu opciju “Instant Video”
Sledeći članak
Samsung najavio prvi smartphone sa ekranom koji se savija!
test