ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung najavio prvi smartphone sa ekranom koji se savija!

Foto: androidauthority.com

Danas je direktor iz kompanije Samsung Koh Dong-jin najavio da u narednoj godini možemo da očekujemo prvi smartphone koji će imati displej koji može da se preklopi. Ovo je koncept na kome Samsung radi duže vreme, a prvi put je predstavljen na sajmu 2011 godine kada je Samsung prikazao AMOLED displej dijagonale 4,5 inča koji ima mogućnost savijanja.

Ovu izjavu je Koh Dong-jin dao na konferenciji za novinare povodom predstavljanja modela Galaxy Note 8. Na konferenciji je objavljeno i da Galaxy Note 8 već beleži odlične rezultate. Pre  prikazivanja uređaja u pretprodaji je već bilo poručeno 650 000 komada novog Note 8 modela. Ova cifra je zaista impresivna naročito ako se u obzir uzme cena uređaja koja će biti 930$ na tržištu SAD-a.

Što se tiče uređaja koji je najavljen za sledeću godinu, on bi navodno trebalo da ima karakteristike flagship uređaja uz displej koji će moći da se savije. Stručnjaci tvrde da masovna proizvodnja ovakvog uređaja uopšte neće biti laka.

Da li će se ovakav uređaj zaista pojaviti naredne godine ili je informacija plasirana od strane Samsunga samo da bi se koliko toliko skrenula pažnja sa događaja koji danas održava kompanija Apple ostaje nam da vidimo.

Samsung Galaxy S9 dolazi u januaru?

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Qualcomm i Alcatel prate vaše dete umesto vas
Sledeći članak
WhatsApp dodao novu opciju za pisanje statusa!
test