ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Prve fotografije Moto X4 uređaja i osnovne karakteristike

Još jedan uređaj očekujemo u avgustu da nam se predstavi a u pitanju je Moto X4. Uređaj bi trebalo da bude predstavljenu Brazilu 24. avgusta, samo jedan dan nakon predstavljanja Galaxy Note 8 uređaja.

Informacije koje su se ranije pojavile nam otkrivaju da bi uređaj trebalo da bude srednje – više klase, operativni sistem će biti Android dok će uređaj posedovati i dualnu kameru.

Foto: tudocelular.com

Osim informacija koje su se pojavile vezano za karakteristike uređaja, Lenovo je prikazao i fotografije što nije baš čest slučaj da se uređaj pojavi na fotografija u javnosti pre prikazivanja. Međutim ove fotogtafije nam omogućavaju da se malo bolje upoznamo sa uređajem i da otkrijemo neke funkcije za koje do sada nismo znali da će Moto X4 posedovati.

Jedna od karakteristika koja se vidi na slikama da uređaj poseduje USB-C port kao i standardni 3,5mm priključak za slušalice. Takođe uređaj će imati podršku za dve SIM kartice , dok će senzor otiska prsta biti ugrađen u “home” dugme.

Kako se ranije govorilo, Moto X4 će pokretati Snapdragon 660 čipset u kombinaciji sa 4GB RAM memorije, dok će na raspolaganju imati 64GB memorije za čuvanje podataka. Dualna kamera je kombinacija dva senzora od 13MP, a uređaj će napajati baterija kapaciteta 3000mAh.

Motorola počela sa reklamiranjem Moto Z2 Force modela

Displej će biti dijagonale 5,2 inča sa full HD kvalitetom (1080p) dok će prednja kamera biti 5MP.

Moto Z2 Force test izdržljivosti (VIDEO)

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Pojavio se nacrt novog Fitbit smart sata
Sledeći članak
Emperor verzija Samsung Galaxy Note 8 modela sa 256GB memorije
test