ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Pojavio se nacrt novog Fitbit smart sata

Kompanija Fitbit neko vreme već priča o novom uređaju koji će se pojaviti na tržištu ove godine. Znamo da je Fitbit kupio dve kompanije koje se baveproizvodnjom smart satova Pebble i Vector Watch. Tako da nije ni čudo što korisnici sa nestrpljenjem iščekuju novi uređaj kompanije Fitbit. Kompanija je najavila da će se novi sat naći na tržištu u poslednjem kvartalu ove godine.

Sajt Wareable je objavio fotografije novog sata koje prikazuju uređaj iz različitih uglova. Sat će biti dostupan u nekoliko boja: sivi, roze zlato i tamno sivi.

Foto: wareable.com

Izvor koji je dostavio fotografije tvrdi da će sat kada se nađe u prodaji imati identičan dizajn koji je prikazan na slikama. Sat će imati isti raspored tastera kao Fibit Blaze, a takođe će posedovati optički senzor za otkucaje srca.

Smartwatch neprecizni u računjanju potrošenih kalorija!

Osim standardnih opcija koje inače nude pametni satovi, Fitbit će svojim korisnicima ponuditi neke interesantne dodatne opcije. Takođe je kompanija Fitbit potvrdila da će novi sat posedovati sopstveni operativni sistem a SDK će biti dostupan kako bi programeri mogli da se razvijaju aplikacije za ovaj uređaj.

Mobilnisvet.rs

Pametni satovi Smart Wear Vesti
Prethodni članak
Prve fotografije Sony Xperia XZ1
Sledeći članak
Prve fotografije Moto X4 uređaja i osnovne karakteristike
test