ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Emperor verzija Samsung Galaxy Note 8 modela sa 256GB memorije

Svi već znamod a je Galaxy S8 model koji poseduje 4GB RAM memorije i 64GB memorije za skladištenje podataka. Pored klasične verzije postoji i verzija Galaxy S8 modela Midnight Black koji poseduje 6GB RAM i 128GB memorije za skladištenje podataka. Midnight Black je namenjen korejskom tržištu i napravljen je samo u 150 000 primeraka koji su raspordati.

Samsung potvrdio datum predstavljana Galaxy Note 8

Ostalo je još manje od dve nedelje do predstavljanja Galaxy Note 8 uređaja i ako se uzme u obzir da je prethodni model povučen iz prodaje, potpuno je jasno zašto je Note 8 privukao toliko pažnje. Jedna od stvari koja zanima Samsung korisnike je da li će i Note 8 imati jaču verziju. Odgovor na to pitanje na osnovu informacija koje su se pojavile je da će korisnici imati mogućnost da sebi nabave i jaču verziju Note 8 uređaja.

Roland Quandit koji je upućen u svet mobilnih telefona je na svom tweeter nalogu izbacio tweet da će se u prodaji naći i Galaxy Note 8 uređaj koji će imati 256GB memorije za skladištenje podataka. Moguće je da će ova verzija biti dostupna samo na korejskom tržištu i vrlo verovatno je da će količina RAM memorije biti ista kao na standardnom modelu  pa će na raspolaganju biti 6GB RAM memorije. Navodno će se ova verzija zvati Emperor.

Samsung Galaxy Note 8 – Nove informacije o uređaju koji očekujemo u avgustu

Osim ove, pojavila se i informacija da će Note 8 zapravo biti prvi Samsungov uređaj koji će imati opciju 3D Touch. Opcija 3D Touch omogućava korisnicima da jačim pritiskom na ikonu dobiju dodatne opcije kojima mogu pristupiti. Ova opcija je već prisutna kod Huawei modela i Huawei je zove Force Touch dok je Apple na svojim uređajima zove 3D Touch.

Kao što smo već pisali, Galaxy Note 8 bi trebalo da bude predstavljen 23. avgusta, nedelju dana pre početka IFA. Uređaj će imati AMOLED displej dijagonale 6,3 inča sa rezolucijom 1440 x 2960 piksela. Takođe dizajn displeja će biti kao na Galaxy S8 uređaju, odnosno kako ga je Samsung nazvao Infinity displej  sa odnosom strana 18:5.9. Čipset će se razlikovati u zavisnosti od tržišta pa će tako Galaxy Note 8 pokretati Snapdragon 835 ili Exynos 8995.

Samsung je isporučio više od 20 miliona Galaxy S8 telefona!

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Prve fotografije Moto X4 uređaja i osnovne karakteristike
Sledeći članak
Samsung je isporučio više od 20 miliona Galaxy S8 telefona!
test