ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Pojavio se dizajn Nokia flagship uređaja

Do sada pouzdan izvor Nokibar došao je u posed dizajna novog Nokia uređaja. Sa skice se može videti da će novi uređaj imati Zeiss optiku i to na dual kameri. Dakle možemo zaključiti da će nokia ipak nastaviti partnerstvo sa Zeiss kao i da će se Nokia uključiti u trku pametnih telefona sa dual kamerom.

Inače Nokia je u prošlosti imala zanimljive i inovativne kamere, međutim nikada do sada se nije oprobala u proizvodnji uređaja sa dual kamerom.

Takođe, ukoliko je verovati nacrtu koji je prikazan, Nokia sa novim modelom nastavlja da prati dizajn upotrebljen kod modela 3, 5 i 6. Na skicama se vidi uređaj prikazan iz više perspektiva. Treba imati na umu da je dizajn samo prvi korak, mnogi uređaji se nađu na skicama a samo neki završe u proizvodnji.

Ono što smo do sada čuli vezano za Nokia flagship koji očekujemo je da se Nokia opredelila za čipset Snapdragon 835. Dakle HMD se i kod odabira čipseta držao zlatne sredine. Šta je od svega navedenog istina ne možemo još uvek sa sigurnošću da tvrdimo, ostaje nam samo da se strpimo i sačekamo zvaničnu objavu Nokia HMD.

Pogledajte intervju sa Tomislavom Himbeleom, direktorom marketinga za istočnu Evropu u Nokia HMD Global na linku ispod

Novi Nokia telefoni dolaze krajem drugog kvartala – Tomislav Himbele

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
WikiLeaks objavio dokumente o alatima koje CIA korsti za hakovanje iPhone i MacBook uređaja
Sledeći članak
Samsung Desktop Experience Station prve fotografije i specifikacija
test