ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Desktop Experience Station prve fotografije i specifikacija

Konačno su se pojavile prve fotografije i specifikacija novog Samsungovog uređaja. Radi se o DEX Station uređaju o kome smo pisali još u januaru kada smo pisali o glasinama šta će sve imati novi Samsung Galaxy S8 uređaj.

DEX Station je svakako uređaj koji će privući dosta pažnje.

DEX Station bi trebalo da omogući povezivanje Galaxy S8 uređaja sa periferijama, i da telefon pretvori u desktop računar.

Periferije koje ćete moći da povežete su miš, tastatura i monitor. DEX stanica imaće 2 USB-A porta, Ethernet port, USB-C port za napajanje, HDMI port za eksterni monitor. Pored toga uređaj će imati aktivno hlađenje kako ne bi došlo do pregrevanja. Hlađenje će mu svakako biti neophodno s obzirom da će uređaj podržavati prikazivanje slike u 4K rezoluciji sa 30 frejmova u sekundi.

Teoretski bi trebalo da možete da povežete USB-C monitor i da tako ujedno napajate i sam mobilni telefon koji je povezan na DEX stanicu.

Takođe ethernet port podržava brzinu prenosa od 100Mbps, dok USB-A portovi rade na 2.0 protokolu.

DeX stanica će navodno imati  maloprodajnu cenu od 150Eur. Sa nestrpljenjem čekamo 29. mart kada će biti predstavljanje Samsung Galaxy S8 uređaja, gde ćemo sigurno moći da vidimo i šta sve može DeX stanica. Osim toga, možda nas Samsung iznenadi i predstavi nam još nešto od dodatne opreme osim DeX stanice.

Pročitajte šta se još očekuje od novog Samsung Galaxy S8 uređaja na linku:

Šta sve znamo Samsung Galaxy S8 i Samsung Galaxy S8+

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Pojavio se dizajn Nokia flagship uređaja
Sledeći članak
Šta sve znamo Samsung Galaxy S8 i Samsung Galaxy S8+
test