ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

OnePlus 5 će imati interesantne boje?

Foto: Promo/OnePlus

Sigurno najjači telefon kineske kompanije OnePlus 5 koji se dugo očekuje sudeći po tvitu kompanije može stići u nekim zanimljivim bojama.

Naime, na svom tviter nalogu OnePlus je zagolicao maštu mnogim korisnicima jer je objavio još jednu najavu za OnePlus 5, uređaj o kome kruže razna nagađanja. Fotografija ne otkriva nikakve detalje o ovom telefonu koji možemo očekivati na leto, već pokazuje koje su to moguće boje ovog uređaja. Verovatno je da telefon neće biti dostupan u sve četiri boje.

Foto: maktechblog

DOK SU BOJE CRNA CRVENA I ZLATNA BOJE KOJE SU NA PAMETNIM TELEFONIMA VIĐENE, BOJA BROJ DVA JE GRADIJENT I DO SADA TAKO NEŠTO NISMO IMALI PRILIKE DA VIDIMO NA SMARTPHONE UREĐAJIMA.

Mnogi zaključuju da je ta boja broj dva dodata da bi dovela do zabune, s obzirom na to da je OnePlus u jednom od komentara odgovorio da je ova boja „jednorog“. TechnoBuffalo piše da postoje i neka nagađanja da će to biti jedinstveni OnePlus 5 uređaj koji će imati samo direktor kompanije Pit Lau.

Ranije su postale dostupne još neke informacije vezane za OnePlus 5. Imali smo prilike da pročitamo da ovaj telefon stiže sa Full HD displejem, baterijom od 3.600 mAh koja će se puniti 25% brže u odnosu na model iz 2016. godine OnePlus 3T. Takođe, tu je i Snapdragon 835 procesor sa osam jezgara i dupla pozadinska kamera.

Svakako, moraćemo da sačekamo i uverimo se u to u kojim će se sve bojama ovaj telefon pojaviti, ali definitivno je siva metalik boja koja ovde nedostaje i boja po kojoj je OnePlus poznat.

Najprodavaniji smartphone u prvom kvartalu 2017

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Sony menja strategiju – na jesen dva nova flagship uređaja
Sledeći članak
Nokia 6 i iPhone 7 plus- uporedni test brzine (VIDEO)
test