ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Sony menja strategiju – na jesen dva nova flagship uređaja

Na skorašnjoj konferenciji koju je Sony održao u Tokiju, kompanija se osvrnula na sve proizvode iz svog asortimana. U jednom delu prezentacije, Sony je potvrdio da će do kraja godine na tržište izbaciti još dva flagship uređaja.

Sony već tradicionalno prikazuje Xperia modele na sajmu u Berlinu, tako da se može očekivati da na ovogodišnjem sajmu koji se održava početkom septembra, Sony prikaže i najavljenje flagship uređaje.

Interesantno je bilo i pitanje vezano za displeje koji imaju odnos 18:9, na šta je odgovorio da planira da se drži standardnih displeja kod novih modela, ali nisu dali odgovor koliko dugo će tako ostati.

Značajna promena u strategiji je fokusiranje na “flagship” i “mid range” proizvode. Dakle “premium stabndard” modeli se očigledno nisu pokazali kao isplativi koliko i flagship uređaji. Da li ovo znači da će Sony potpuno prestati sa proizvodnjom “premium standard” modela ostaje nam da vidimo.

Sony Xperia XZ Premium se pojavila na testu GeekBench

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Sony Vesti
Prethodni članak
Samsung već radi na Galaxy S9 i Galaxy S9+ telefonima
Sledeći članak
OnePlus 5 će imati interesantne boje?
test