ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia 6 i iPhone 7 plus- uporedni test brzine (VIDEO)

Svi znamo da Nokia 6 i iPhone 7 Plus nikako ne spadaju u istu kategoriju uređaja. Nokia 6 spada po ceni u srednju kategoriju, dok iPhone 7 Plus spada u kategoriju skupljih uređaja. Nokia tek treba da izbaci svoj flagship uređaj, dok je iPhone 7 Plus jedan od najbržih smartphone uređaja.

Na osnovu tehničkih karakteristika kao i na osnovu cene potpuno je nepravedno porediti ova dva modela. Fer poređenje će biti kada Nokia izbaci svoj flagship uređaj koji je najavljen da će se pojaviti u ovoj godini.

Međutim dok se ne pojavi Nokia flagship, interesatno je pogledati Nokia 6 model, koji je skoro 3 puta jeftiniji, u uporednom testu sa iPhone 7 Plus modelom.

Da li ovaj test dokazuje da telefon zaista ne mora da kosta 700 i viŠe eura, a da sa druge strane ipak ima odlične karakteristike?

Već smo prikazali uporedni test sa Samsung Galaxy S8 uređajem. I videli smo da su razlike između ova dva uređaja zaista male.

Takođe smo imali prilike da odgledamo test izdržljivosti koji je pokazao da za cenu koliko košta Nokia 6 dobijamo jako izdržljiv i kvalitetan uređaj. Podgledajte test izdržljivosti na linku.

Jedno je sigurno Nokia će, ako nastavi sa proizvodnjom ovakvih uređaja, sigurno naterati konkurenciju na promene. Ili će cene smartphone-a padati, ili će flagship uređaji morati da donesu mnogo više kako bi opravdali svoju cenu.

Pogledajte uporedni test brzine Nokia 6 i iPhone 7Plus telefona

Da li je ovo očekivani Nokia 8 smartphone? (VIDEO)

Mobilnisvet.rs

Apple Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
OnePlus 5 će imati interesantne boje?
Sledeći članak
Samsung Galaxy S8 i S8+: Sve što bi trebalo znati
test