ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia objavila datume za početak prodaje modela 3310

Definitivno je prošlo dosta vremena od kada je Noki prikazala svoj novi model 3310 na sajmu u Barseloni. Uređaj je tada zaista dobro prihvaćen i privukao je dosta pažnje ako se uzme u obzir da nije u pitanju smartphone uređaj. Ovu informaciju je potvrdilo i dosta distributera koji su primali porudžbine u pretprodaji.

Konačno nakon nekoliko meseci čekanja Nokia je objavila datume početka prodaje modela 3310 za neke delove Evrope.

Prva zemlja gde će se Nokia 3310 pojaviti u prodaji je Engleska i tamo je početak prodaje zakazan za 24. maj sa cenom od 49,99£. Ova cena je predviđena za uređaje koji su SIM free.

Dva dana nakon početka prodaje u Engleskoj Nokia 3310 će se pojaviti i na Nemačkom tržištu sa cenom od 59,99€.

Nakon nekoliko dana pauze, 5. juna prodaja počinje u Belgiji i Holandiji. Telefon će biti dostupan u četiri boje: crvena, žuta, plava i siva.

Uporedni test – Galaxy S8 i Nokia 6

Ovu informaciju je zvanično saopštila kompanija HMD Global koja stoji iza Nokia brenda. Nažalost još uvek nema informacija za ostale delove Evrope, pa ćemo očigledno morati da sačekamo još malo kako bismo saznali kada će Nokia početi da se prodaje kod nas, i po kojoj ceni.

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Nekoliko korisnika uređaja Galaxy S8/S8+se žali na probleme sa zvukom.
Sledeći članak
Waze ima novu opciju!
test