ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nekoliko korisnika uređaja Galaxy S8/S8+se žali na probleme sa zvukom.

Foto:cnet

Poslednji problem koji je počeo da muči kompaniju Samsung je problem sa reprodukcijom zvuka kod modela Galaxy S8 i Galaxy S8+. Nekoliko korisnika se žalilo da imaju problem jer im se zvuk isključuje tokom gledanja video klipova na YouTube-u, puštanju muzike ili tokom igranja igrica na telefonu. Na forumu u SAD-u neki korisnici tvrde da je problem do kontakta sa zvučnikom, i ukoliko je zaista problem zaista hardverski dosta korisnika će biti razočarano jer im update softvera neće rešiti problem.

Nekoliko korisnika tvrdi da problem nestane ukoliko se displej malo jače pritisne na oko 5cm ispod zvučnika, i da se problem ponovo javlja ukoliko telefon još jednom pritisnete u istom predelu. Ukoliko je ovo zaista tačno problem je definitivno do hardvera.

Šta je Samsung izjavio povodom novog problema? Samsung je navodno korisnicima rekao da je problem softverske prirode i da će biti rešen sledećim update-om. Međutim nisu izdali saopštenje kada će update biti pušten. Sa druge strane ima i korisnika koji tvrde da se problem rešava vraćanjem na fabrička podešavanja, i to onda potvrđuje informaciju koju je saopštio Samsung.

Bilo da je problem do hardvera ili softvera, Samsung bi definitivno trebalo brže da reaguje ukoliko želi da sačuva svoje korisnike.

Koliko god da je telefon prelep, ukoliko bude imao problema sa reprodukcijom zvuka, i Samsung ne odreaguje brzo, prodaja će definitivno pasti. Takođe ukoliko podrška kupcima nije na odgovarajućem nivou Samsung se ne može nadati rastu u prodaji.

Potrebno je i reći da nekako deluje da su sada sve oči uprte u Samsung, nakon debakla sa modelom Galaxy Note 7, te je moguće da korisnici malo burnije reaguju.

Samsung Galaxy S8 test izdržljivosti

 Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Najprodavaniji smartphone u prvom kvartalu 2017
Sledeći članak
Nokia objavila datume za početak prodaje modela 3310
test