ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Waze ima novu opciju!

Aplikacija Waze, sigurno najinteresantnija aplikacija za navigaciju je prošle nedelje u svoju kolekciju uvrstila i glas Mr. T-ja (glumac koji je glumio glavnog negativca u filmu Roki 3). Sada se i Mr. T nalazi među velikanima kao što su Arnold Schwarzenegger, Morgan Freeman, Elvis Presley, Neil Patrick Harris, and Shaquille O’Neal (dostupni glasovi zavise od lokacije uređaja).

Ali tu nije kraj iznenađenjima koje nam je Waze spremio, sa poslednjim updejtom aplikacije došla je i nova opciju “Sound Recorder”. Ova opcija je namenjena korisnicima kojima nije dovoljan izbor poznatih ličnosti već bi želeli da sami snime svoj glas. Na ovaj način, ukoliko vam glas poznatih ličnosti nije dvoljno zanimljiv možete slušati komande sa sopstvenim glasom.

Izbrišite Facebook i Messenger, koristite FRIENDLY

Podešavanje koje bi trebalo da uradite kako biste podesili svoj glas nije komplikovano. Potrebno je da otvorite opciju “Sound & Voice” i da odaberete opciju “Recorder”. Nakon toga videćete listu fraza koje bi trebalo da snimite. I to je to, ovo je sve što vam je potrebno za ubijanje dosade tokom vožnje kroz gradske gužve. Takođe, ukoliko za neku od fraza ne snimite svoj glas, aplikacija će koristiti standradni Wazel glas. Ova opcija je za sada dostupna samo Android korisnicima i još uvek nije aktivna na verzijama aplikacije za naše tržište. Najava kada će opcija biti moguća u našoj zemlji na android uređajima kao i  iOS korisnicima nema. U svakom slučaju, ostaje nam da čekamo da se opcija pojavi i kod nas kako bismo i mi mogli da se zabavimo.

Gde sam parkirao? – Google Maps zna

Mobilnisvet.rs

Android Aplikacije Vesti
Prethodni članak
Nokia objavila datume za početak prodaje modela 3310
Sledeći članak
Najlomljiviji telefon do sada! (VIDEO)
test