ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia 9 pojavio se prvi video!

Iako su svi ljubitelji Nokia brenda željno iščekivali flagship uređaj pod nazivom Nokia 9 pojavila se informacija koja će ih razočarati. Nokia 9 verovatno neće biti predstavljena ove godine. Nokia će verovatno predstavljanje novih modela ostaviti za početak naredne godine kada se očekuju modeli Nokia 2, Nokia 7 i Nokia 9.

O modelu Nokia 2 smo već pisali i karaktristike su manje više poznate, ukoliko vas zanima ovaj model pročitajte tekst Nokia 2 uskoro u ponudi.

O modelu Nokia 9 se dosta pisalo a za sada se navode samo neke od karakteristika. Nokia 9 će imati Quad HD ekran dijagonale 5,5 inča. Ekran bi trebalo da bude zakrivljen na bočnim ivicama. Sa zadnje strane uređaja nalažiće se dualna kamera i senzor otiska prsta.

Informacija koja se verovatno neće svideti većini korisnika je da Nokia 9 neće posedovati klasičan priključak za slušalice već samo USB-C konektor. Uređaj će vervoatno doći sa verzijom 8 Android OS.

Pojavile su se i informacije o dimenzijama uređaja, predpostavlja se da će uređaj biti 140.9×72.9×7.5 mm, dok će u delu gde se nalazi glavna kamera uređaj biti 8,9 mm širok jer je kamera malo izbačena u odnosu na zadnji deo telefona.

Pogledajte video koji je napravljen na osnovu fotografija koje su se pojavile do sada:

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Viber u Srbiji uveo plaćanje računa i slanje novca
Sledeći članak
Honor predstavlja još jedan uređaj 5. decembra!
test