ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Honor predstavlja još jedan uređaj 5. decembra!

Iako je prošlo samo nekoliko dana od predstavljanja Honor 7X uređaja, Huawei je vež poslao pozivnice za novi događaj koji je zakazan za 5. decembar. Mesto državanja događaja je London i očekuje se da će tada biti predstavljen novi uređaj koji podbrenda Honor koji će imati displej skoro bez ivica.

Na pozivnici se nalazi slogan “MAX YOUR VIEW” na osnovu kog se lako može zaključiti da se radi o uređaju koji će imati “bezel-less” ekran.

Honor Note 9 – šta možemo da očekujemo?

Osim toga na pozivnici još stoji i haštag IOOI što nas navodi na zaključak da će model takođe posedovati dualnu kameru. Takođe ako se uzme u obzir da je Huawei skoro predstavio čipset Kirin 970 koji ima fokus na veštačkoj inteligenciji može se zaključiti da će se u novom Honor modelu nalaziti upravo ovaj čipset.

Huawei je prestigao Apple?

Iako je suviše rano da se navode detalji uređaja koji će biti predstavljen, možemo da nagađamo samo da je u pitanju novi Honor iz serije Note koji će verovatno imati oznaku Note 9. Poslednji Note 8 je najavljen prošče godine u septembru pa je moguće da će sada biti predstavljen naslednik serije Note. Takođe moguće je i da će biti predstavljen flagship uređaj koji će imati naziv Honor 10.

I na kraju poslednja opcija koja bi verovatno najviše obradovala ljubitelje Honor uređaja je da nam Huawei predstavi oba uređaja jer na kraju krajeva na posteru se nalaze siluete dva uređaja pa ni ovu opciju ne treba isključiti.

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Nokia 9 pojavio se prvi video!
Sledeći članak
Google kupuje Apple?!
test