ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia 9 će imati veći displej od Nokia 8 modela

Do pre nekoliko dana nismo znali šta nam Nokia sve sprema i šta tačno možemo da očekujemo. Pisali smo već o tome da je Nokia 8 možda uređaj za koji se mislilo da će nositi naziv Nokia 9. Međutim pre nekoliko dana Nokia je predstavila Nokia 8 model i otklonila sve nejasnoće.

Na samom predstavljanju Nokia 8 modela smo dobili informaciju da Nokia već priprema model sa većom dijagonalom displeja kako bi odgovorili na zahteve svih korisnika. Na osnovu te izjave može se zaključiti da će se uskoro pojaviti i Nokia 9 model koji će definitivno imati karakteristike flagship uređaja jer trenutno već postoji uređaj koji poseduje veći displej a to je Nokia 6 model.

Na skici koju smo već prikazivali nalazi se Nokia uređaj za koji se predpostavlja da će nositi naziv Nokia 9. Ono što nas posebno raduje je da će i dizajn uređaja ispratiti trendove koji se tiču ivica oko displeja.

još uvek nema informacija kada možemo očekivati Nokia 9 model, ali mi se nadamo da će nam Nokia uskoro predstaviti i ovaj model. Neke informacije koje su se pojavile ranije navode da će Nokia 9 takođe imati Snapdragon 835 čipset, 6GB ili čak možda i 8GB RAM memroije. Osim osnovnih karakteristika navodi se da možda možemo da očekujemo i skener irisa oka, kao i IP68 sertifikat. Nokia 9 bi trebalo da poseduje dulanu kameru identičnu onoj koja se nalazi na Nokia 8 modelu.

Što se cene tiče, videli smo da je Nokia 8 počela da se prodaje u evropi po ceni od 577Eur, a navodno bi Nokia 9 trebalo da ima cenu od oko 750 eur.

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Samsung Gear Fit Pro 2 će biti skuplji od prošlogodišnjeg modela
Sledeći članak
Mi MIX 2 se pojavio u videu koji je napravio Philippe Starck
test