ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Gear Fit Pro 2 će biti skuplji od prošlogodišnjeg modela

Prošlo je više od godinu dana od kako je predstavljen Gear Fit 2 i Samsung trenutno priprema novu smart narukvicu koja će se zvati Gear Fit 2 Pro. Narukvica će takođe raditi na Tizen operativnom sistemu, a moguće je da će biti predstavljena 23. avgusta, odnosno istog dana kada bude predstavljen i Galaxy Note 8 uređaj.

Pojavila se i informacija vezana za cenu uređaja. Prošlogodišnji model je koštao 179 dolara dok će ovogodišnji model navodno koštati za 20$ više i imaće cenu od 199$.

Da bi opravdao višu cenu, Gear Fit 2 Pro je dobio novi dizajn i unapređenu narukvicu. Osim dizajna i narukvice Gear Fit 2 Pro će biti i vodootporan, pa će korisnici moći da ga koriste i tokom plivanja.

Najpovoljnije fitnes narukvice na tržištu

Kao i prethodni model i Gear Fit 2 Pro će raditi sa android i iOS uređajima, a postojaće i dve veličine. Veličina displeja će biti ista na obe verzije, a razlikovaće se samo veličina narukvice. Veličina AMOLED ekrana još uvek nije poznata.

Mobilnisvet.rs

Pametni satovi Proizvođači Samsung Smart Wear Vesti
Prethodni članak
Oskarovac snimio film mobilnim telefonom
Sledeći članak
Nokia 9 će imati veći displej od Nokia 8 modela
test