ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Mi MIX 2 se pojavio u videu koji je napravio Philippe Starck

Philipe Starck, koji je inače dizajner prvog Mi MIX uređaja, napravio je video koji prikazuje kocept Mi MIX 2. Ako se uzme u obzir činjenica ko je napravio video, vrlo je verovatno da je na snimku zapravo uređaj kakav će se naći i u prodaji. Na snimku se vidi uređaj neverovatnog dizajna, a ono što nas je fasciniralo su ivice oko displeja. Displej nema ivice sa leve i desne strane, što smo već videli kod nekoliko uređaja (Galaxy S8, LG G6, Essential…). Međutim Mi MIX 2 displej nema ni gornju ivicu što je svakako napredak u odnosu na ostale proizvođače.

Najprodavaniji su Samsung i Huawei, ali tu je i Xiaomi!

Essential Phone kao i iPhone takođe nemaju gornju ivicu, međutim kod ovih uređaja su zvučnik i prednja kamera u okviru samog displeja što nije slučaj sa Mi MIX 2. Kod Mi MIX uređaja, prednja kamera se nalazi sa donje desne strane, a izgleda da će se i kod Mi MIX 2 nalaziti na istom mestu. Pozicija prednje  kamere je omogućila da Mi MIX 2 nema ni gornju ivicu displeja.

Kada je reč o donjoj ivici, i tu je XiaoMi postavio nove standrade, donja ivica je duplo manja od ivice na Galaxy S8 uređaju.

Znamo da je u prošlosti XiaoMi dosta kopirao i pratio trendove koje su postavljali ostali proizvođači, ali sada deluje da je učenik nadmašio svoje učitelje.

Na osnovu informacija koje su se pojavile ranije ove godine očekuje se da će Mi MIX 2 pokretati Snapdragon 835 čipset, da će grafički procesor biti Andreno 540. Uređaj bi trebalo da se pojavi u dve verzije. Jedna verzija bi trebalo da ima 4GB RAM i 128GB memorije za čuvanje podataka, dok bi druga verzija trebalo da bude sa 6GB RAM i 256GB namenjenih čuvanju podataka. Obe verzije bi trebalo da imaju dualnu kameru sa senzorima od 16MP, dok bi prednja kamera trebala da bude 13MP. Baterija je kapaciteta 4500 mAh što će biti sasvim dovoljno za ovu konfiguraciju u kombinaciji sa LCD ekranom dijagonale 6,4 inča. Sve u svemu zaista impresivna konfiguracija sa neverovatnim dizajnom.

Xiaomi Mi Note 3 stiže u avgustu

Pogledajte video koji prikazuje koncept uređaja.

Još jednom treba napomenuti da video prikazuje koncept uređaja, ali činjenica da je video napravio sam dizajner daje osećaj da gledamo upravo uređaj Mi MIX 2. Posebno je interesantan komentar koji je ostavio Philipe Starck :”Even less” pa je jasno da će Mi MIX 2 imati još tanje ivice u odnosu na prethodnu verziju.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti Xiaomi
Prethodni članak
Nokia 9 će imati veći displej od Nokia 8 modela
Sledeći članak
Note 8 se pojavio na sajtu Samsunga pre predstavljanja uređaja
test