ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

LG V30 se pojavio na GeekBench testu

Foto: phonearena.com

Već smo imali prilike da pišemo o novim flagship modelima koje su najavili Samsung i LG za naredni period. Od kompanije Samsung očekujemo predstavljanje Galaxy Note 8 uređaja dok je LG pripremio model V30.

Model V30 kompanije LG se pojavio na poznatom testu GeekBench. Uređaj koji je testiran pokretao je čipset Snapdragon 835, a imao je 4GB RAM memorije. Čipset Snapdragon 835 je definitivno postzao standard za flagship uređaje ove godine. Upravo Snapdragon 835 imaju Samsung Galaxy S8 kao i HTC U11.

Rezultati testa LG V30 uređaja

Testirani uređaj je imao poslednju verziju Androida 7.1.2. U Multicore režimu je osvojio 6350 bodova što je prilično manje od recimo XiaoMi 6 koji je osvojio u istom režimu 6700 bodova.

LG V30 verovatno neće imati dupli displej kao njegovi prethodnici iz iste serije. Displej bi trebalo da bude OLED Full Vision dijagonale 6 inča sa odnosom strana 2:1. Uređaj će naslediti dizajn modela G6 i imaće bateriju u sklopu kućišta koja se ne može skidati, ali će verovatno zato biti i otporan na vodu. Osim toga očekuje se da će LG V30 posedovati opciju bežičnog punjenja.

Prikazan dizajn LG V30 (VIDEO)

Očekivani datum predstavljanja je 31. avgust u Berlinu, samo dan pre početka jednog od najvećih sajmova koji je zakazan za 1. septembar u Berlinu.

Mobilnisvet.rs

LG Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Honor 9 Premium stiže u Evropu po neverovatnoj ceni!
Sledeći članak
Google Pixel XL 2 dizajn prikazan u videu
test