ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Google Pixel XL 2 dizajn prikazan u videu

Poznati sajt Android Polici prikazao je video koji je napravljen na osnovu informacija koje su se do sada pojavile o Google Pixel XL 2 uređaju. Video je napravio Concept Creator.

Tvorac videa je koristio fotografije i informacije koje su se do sada pojavile o uređaju. Displej je sličan onom koji ima LG G6 jer je već neko vreme poznato da će upravo LG proizvoditi Pixel XL 2. Odnos strana displeja je 18:9. Osim toga na videu se na zadnjoj strani telefona pojavljuju dva pina za koja se predpostavlja da će se koristiti za dodavanje kamere koja snima video u 360º. Ovo smo imali prilike da vidimo na uređaju Essential PH-1 o kom smo već pisali a tekst možete naći na linku:

Predstavljen je Essential smartphone!

Takođe na snimku se pojavljuje i verzija koja ima pretežno crvenu boju što je jako malo verovatno da će Google uraditi nakon prikazivanja crvene verzije uređaja iPhone 7.

Novi Pixel uređaji bi trebalo da budu predstavljen između trećeg i četvrtog kvartala ove godine. Pixel XL 2 bi trebalo da ima OLED displej dijagonale 6 inča sa odnosom strana 18:9. Osim toga predpostavlja se da će ga pokretati Snapdragon 835 čipset, a skoro se pojavila informacija da će novi Pixel imati opciju koju je prvi prikazao HTC na svom uređaju HTC U11. Navodi se da će i Pixel XL 2 posedovati ivice osetljive na dodir a detaljnije o tome možete pročitati na linku:

Google Pixel prati trendove u dizajnu!

Mobilnisvet.rs

Vesti
Prethodni članak
LG V30 se pojavio na GeekBench testu
Sledeći članak
Da li je ovo nova Nokia 8 i kada se očekuje u prodaji? (FOTO)
test