ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Honor 9 Premium stiže u Evropu po neverovatnoj ceni!

Foto: phonearena.com

Uređaj koji smo već imali prilike da vidimo Honor 9 već poseduje karakteristike premium uređaja, pa je pomalo čudno zašto jača verzija uređaja koji je već premium ima ime Premium. Honor 9 Premium poseduje 6GB RAM memorije i 128GB memorije za skladištenje podataka.

Do sada smo imali prilike da vidimo da se neki proizvođači odlučuju za verzije sa 6GB RAM memorije ali samo za kinesko tržište, te nas je odluka da Honor 9 Premium bude plasiran i na evropsko tržište zaista obradovala.

Honor 9 Premium je predstavljen u Italiji i biće dostupan samo preko operatera. Uređaj se pojavio i u Švajcarskoj gde je moguće napraviti rezervaciju za uređaj a početak prodaje očekuje se 28. avgusta. Kao što znamo Honor 9 poseduje 4GB RAM i 64GB memorije za skladištenje podataka pa je sasvim logično da Honor 9 Premium ima jaču cenu.

Dobra vest je da će Premium biti skuplji svega 50€ od Honor 9 modela, tako da će koštati 450€ što je veoma pristojna cifra za uređaj ovih karakteristika.

Sasvim je sigurno da će se Honor 9 Premium pojviti i ostalim evropskim zemljama ali tačnih datuma još uvek nema. Jedno je sigurno, Honor 9 Premium će sigurno ostvariti odlične rezultate u prodaji ako se uzmu u obzir odnos cene i kvaliteta uređaja.

Predstavljen Huawei Honor 9

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Nokia 8 i Nokia 9 – Šta možemo da očekujemo?
Sledeći članak
LG V30 se pojavio na GeekBench testu
test