ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

LG G7 će imati isti dizajn kao iPhone X

Kopiranje modela vodećih brendova je nešto na šta smo već odavno navikli, doduše uvek su se do sada kopiranjem bavili manje poznati proizvođači. Potpuno neverovatno deluje da je jedan od vodećih proizvođača dozvolio sebi da iskopira uređaj kao što je iPhone X. Na internetu su se pojavile fotografije uređaja koji je navodno LG G7 koji ima skoro identičan dizajn kao iPhone X.

LG G7 ima ekran sa zasekom na vrhu koji je među prvima na tržište izbacio Apple sa modelom iPhone X. Kažemo među prvima jer zapravno nije Apple kreator ovog dizajna jer je ekran koji je zasečen na vrhu zapravo prvi prikazao Essential kod modela PH-1. 

Međutim Essential PH-a se nije baš proslavio po broju prodatih uređaja i nakon njega se pojavio iPhone X koji je privukao pažnju dizajnom ekrana. Zasečen ekran je podelio korisnike kao svaka nova opcija, jedan deo korisnika smatra da je dizajn ekrana odličan dok naravno postoji i drugi deo korisnika koji smatraju da je promena potpuno bespotrebna. Međutim očigledno su ostali proizvođači smatrali da je novi dizajn ekrana nešto što bi moglo da privuče korisnike i počeli su sa kopiranje. Među većim proizvođačima na ovaj korak se do sada pored LG odlučio i Huawei čiji će modeli iz P serije imati takođe zasečen ekran.

LG V30S ThinQ predstavljen u Barseloni – prvi LG sa veštačkom inteligencijom

Zasek na vrhu ekrana je napravljen kako bi se povećao odnos ekrana i kućišta, međutim Samsung je sa svojim novim modelom pokazao da je moguće da se odnos poveća i sa klasičnim ekranom. Galaxy S9 ima bolji odnos ekrana i kućišta u odnosu na iPhone X model. Dakle LG je bežeći od dizajna koji ima Samasung Galaxy S9 uspeo da se dovede u poziciju da izgleda kao da je sa svojim LG G7 modelom zapravo hteo da iskopira iPhone X. Osim što uređaj na ovaj način nije dobio nešto mnogo bolji odnos ekrana i kućišta, i lako se može desiti da upravo dizajn odvrati kupce od kupovine.

Mobilnisvet.rs

LG Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Samsung objasnio zašto Samsung Galaxy S9 nema senzor otiska prsta ispod ekrana
Sledeći članak
Vreme čekanja za zamenu baterija na iPhone telefonima traje preko mesec dana
test