ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Vreme čekanja za zamenu baterija na iPhone telefonima traje preko mesec dana

Foto:lifehacker

Analitičari kompanije Barclays prvo su objavili da vreme čekanja za zamenu baterija na starijim iPhone telefonima traje oko dve nedelje i da se očekuje da će se situacija uskoro popraviti. Isti analitičari kasnije su došli do drugačijih zaključaka – to vreme se produžilo na tri, ili čak četiri nedelje,a na prodajnim mestima čeka se i do 10 nedelja.

Na dugo vreme čekanja je uticalo to što je Apple u decembru 2017. godine omogućio zamenu baterija za samo 29 dolara. Kompanija je i priznala da namerno usporava rad starijih iPhone uređaja, zbog baterija čiji je rok trajanja na izmaku- više o tome možete da pročitate ovde: Apple uputio izvinjenje zbog usporavanja starih iPhone modela

Kao rezultat snižene cene baterija, vreme čekanja za zamenu je u januaru iznosilo oko četiri nedelje, da bi se početkom februara ta situacija popravila.

Prepolovljena proizvodnja iPhone X modela?

Analitičari su došli do zaključka da je za ponovni problem u vezi sa produžavanjem perioda čekanja u direktnoj vezi sa nestašicom baterija za iPhone 6 i 6 Plus.

Ponuda iPhone X 64GB kod operatera – Mts, Vip i Telenor cene

Mobilnisvet.rs/The Verge

Apple Proizvođači Vesti

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prethodni članak
LG G7 će imati isti dizajn kao iPhone X
Sledeći članak
Pojavile se informacije o cenama za Huawei P20, P20 Pro i P20 Lite