ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung objasnio zašto Samsung Galaxy S9 nema senzor otiska prsta ispod ekrana

Foto:galaxys9manuals

U toku prošle godine dosta se govorilo o tome da će Samsung Galaxy S9 imati senzor otiska prsta ispod ekrana, ali je na kraju odlučeno da telefon ne bude objavljen sa tom karakteristikom. Mnogi su se pitali zbog čega je došlo do ove odluke, posebno zbog toga što neke kompanije kao što je Vivo već nude slične funkcije.

Samsung predstavio Galaxy S9 i S9+ specifikacije, dizajn, cena i utisci

Samsungov direktor proizvodnog portfolia i komercijalne strategije Mark Noton, naveo je da se Samsung odlučio da ne implementira senzor ispod displeja jer kompanija želi da usavrši tehnologiju, pre njene objave. Prema njegovim rečima, Samsung želi da obezbedi da senzor bude 100% funkcionalan kada bude objavljen.

Tako da Samsung još uvek radi na ovoj tehnologiji i verovatno će u budućnosti stići na neke Samsung telefone. Glasine iz prošlog meseca kažu da ni Galaxy Note 9 neće imati ovu tehnologiju, što znači da bi je Samsung mogao sačuvati za uređaje iz 2019. godine.

Mobilnisvet.ts/Ubergizmo

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Poznate specifikacije HTC premijum telefona koji se očekuje – HTC U12
Sledeći članak
LG G7 će imati isti dizajn kao iPhone X
test