ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Lenovo – novi model sa ekranom bez ivica!

Zamenik predsednika kompanije Lenovo Chang Cheng je na Weibo društvnoj mreži sa svog naloga postavio sliku novog Lenovo uređaja. Kompaniji Lenovo je definitivno nedostajalo malo modernijeg dizajna, i očigledno su nedostatak ispravili novim uređajem.

Chang je postavio sliku koja prikazuje samo deo uređaja, međutim i to je dovoljno da se zaključi o kakvom se uređaju radi. S obzirom da se na slici vidi samo leva polovina uređaja može se zaključiti da Lenovo nije ispratio trend sa izrezom na vrhu ekrana iako su mnogi veći proizvođači iskopirali dizajn iPhone X modela, Lenovo se odlučio da krene u nekom drugom pravcu i tu odluku pozdravljamo.

Nokia X6 prikazan dizajn – uređaj sa vrlo pristupačnom cenom!

Ispod slike Chang je postavio kratku anketu sa kojom pita korisnike šta je za njih pravi edge-less smartphone kada je u pitanju odnos ekrana i kućišta? Ponuđeni su odgovori 80-84%, 85-89% i 90-94%. Ispod ankete zamenik predsednika tvrdi da će Lenovo probiti granicu od 95% sa svojim novim uređajem.

iPhone X sa pristupačnijom cenom – iPhone SE2

Uređaj će biti predstavljen 14. juna. Osim fotografije i nagoveštavanja o ekranu nema dodatnih informacija o ostalim karakteristikama uređaja kao ni koja će biti cena, međutim kako do 14. juna ima još dosta vremena očekujemo da se informacije uskoro pojave.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Android P – nove opcije koje nam uskoro stižu!
Sledeći članak
Galaxy Note 9 donosi dosta promena?
test