ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Galaxy Note 9 donosi dosta promena?

Samsung Galaxy Note 9 bi trebalo da bude predstavljen u avgustu i ako je verovati glasinama doneće dosta promena. Verovatno najmanje bitna ali promena koja će privući dosta pažnje mnogih korisnika je svakako nova boja. Galaxy Note 9 uređaj će se proizvoditi i u boji koja je nazvana Teddy Brown.

Kada su u pitanju “ozbiljnije” promene, Galaxy Note 9 će imati potpuno novu S Pen olovku, koja bi trebalo da poseduje dosta novih korisnih opcija. Takođe uređaj će imati i podršku za Bixby 2.0 virtuelnog asistenta koji omogućava korisnicima prijatniju glasovnu komunikaciju sa uređajem.

Koji je najprodavaniji telefon u 2018. godini?

Ranije se pojavila informacija da je kodni naziv za Note 9 uređaj Crown odnosno kruna pa su mnogi protumačili da će Note 9 zapravo biti kralj svih uređaja, međutim uređaj je nazvan Crown jer će imati potpuno novi UX koji je nazvan Crown UX a koji će korisnicima ponuditi potnuno novo iskustvo u korišćenju uređaja. Na novo iskustvo kod korišćenja uređaja će sigurno uticati malo veći ekran i S Pen, opcije koje su namenjene samo Note seriji uređaja.

Od novih opcija pominju se i skener otiska prsta koji se nalazi u ekranu uređaja. Opcija na kojoj Samsung radi već neko vreme i koja se već očekivala na Samsung uređajima. Da li će Note 9 biti prvi Samsung uređaj sa ovom opcijom videćemo u avgustu kada uređaj bude i zvanično predstavljen.

Samsung se razmišlja o kupovini Nokia Health?

Takođe se spominje da Samsung radi na punjačima od 18W koji su verovatno namenjeni Galaxy Note 9 urepajima a koji bi uređaj znatno brže punili.

Kada je u pitanju kamera očekuje se poboljšanje u odnosu na Galaxy Note 8 model i verovatno da će Galaxy Note 9 uređaj imati kameru koja se nalazi u Galaxy S9 Plus uređaju.

Uređaj bi trebalo da bude predstavljen u avgustu ove godine a cena će biti oko 950$.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Lenovo – novi model sa ekranom bez ivica!
Sledeći članak
Novi HTC uređaj stiže 23. maja
test