ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

iPhone X sa pristupačnijom cenom – iPhone SE2

Očigledno je da Apple nije zadovoljan prodajom iPhone X modela i moguće je da je to jedan od razloga kreiranja modela iPhone SE2 koji se očekuje ove godine. Apple je sa izrezom na vrhu ekrana pokrenuo trend međutim trenutno deluje da Apple ima najmanje koristi od toga jer prodaja iPhone X modela nije na zavidnom nivou. Trend sa izrezom na vrhu ekrana su ispratili ostali proizvođači i ako ne ništa ne promeni deluje da će sa ovim dizajnom najviše profitirati proizvođači Huawei, LG, OnePlus pa čak i Nokia.

Nokia X6 prikazan dizajn – uređaj sa vrlo pristupačnom cenom!

Šta se zapravo dogodilo? Apple je iskoristio dizajn uređaja PH-1 manje poznatog proizvođača Essential i privukao pažnju korisnika, međutim model iPhone X je najskuplji iPhone model do sada i verovatno da je to razlog slabije prodaje. Isti dizajn su iskoristili i ostali proizvođači ali su cene njihovih uređaja znatno niže pa će i prodaja biti sigurno bolja.

Apple je odlučio da i sam iskoristi trend koji je pokrenuo pa se zato i predpostavlja da će iPhone SE2 imati izgled sličan modelu iPhone X. Model iPhone SE2 se svakako očekivao ove godine ali se do sada predpostavljalo da će novi SE model imati dizajn sličan modelima iPhone 8 sa razlikom u dijagonali ekrana gde bi iPhone SE2 imao nešto manji ekran u odnosu na model iPhone 8.

OnePlus 6 stiže u maju!

Pojavio se i video koji navodno predstavlja prototip modela iPhone SE2 koji prikazuje uređaj koji po dizajnu jako liči na iPhone X, međutim da li je na videu zaista prikazan iPhone SE2 model nije poznato. Ako je verovati poslednjim informacijama, Apple će na modelu iPhone SE2 iskoristiti isti dizajn kao na iPhone X modeli i dijagonala ekrana neće biti manja jer Apple pokušava da poboljša prodaju na kineskom tržištu gde su traženije veće dijagonale.

Pogledajte video koji navodno prikazuje iPhone SE2 prototip:

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Koji je najprodavaniji telefon u 2018. godini?
Sledeći članak
Nokia X6 prikazan dizajn – uređaj sa vrlo pristupačnom cenom!
test