ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Koji je najprodavaniji telefon u 2018. godini?

Foto:inticweb

Apple je ranije kritikovan zbog najskupljeg iPhone modela ikada (iPhone X), međutim to ovaj telefon nije sprečilo da postane najprodavaniji model tokom prvog kvartala 2018. godine. Odmah za njim na drugom i trećem mestu se nalaze iPhone 8 i iPhone 8 Plus uređaji.

iPhone X sa pristupačnijom cenom – iPhone SE2

Prema podacima Strategy Analytics, Apple je isporučio 16 miliona iPhone X telefona u toku prvog kvartala, a iPhone 8 i 8 Plus 12,5 i 8,3 miliona primeraka. Apple model prethodne generacije, iPhone 7 se našao na četvrtom mestu sa isporučenih 5,6 miliona primeraka. Na petom i šestom mestu se nalaze Xiaomi Redmi 5A i Samsung Galaxy S9+, mada ova dva rezultata ne predstavljaju iznenađenje. Xiaomi Redmi 5A je entry-level telefon, sa cenom koja privlači mnoge u zemljama u razvoju, dok je Galaxy S9+ objavljen krajem prvog kvartala i relativno mali broj isporučenih primeraka je ušao u ovu statistiku.

Samsung predstavio Galaxy S9 i S9+ specifikacije, dizajn, cena i utisci

Strategy Analytics veruje da će Galaxy S9+ preuzeti vodeću poziciju po isporuci u toku drugog kvartala.

Da li znate koliko košta Samsung Galaxy S9+ u proizvodnji?

Mobilnisvet.rs/GSMArena

Apple Proizvođači Samsung Vesti

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prethodni članak
Novi HTC uređaj stiže 23. maja
Sledeći članak
iPhone X sa pristupačnijom cenom – iPhone SE2