ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Zakazano predstavljanje za Huawei G10

Huawei je najavio da će predstaviti novi uređaj do kraja meseca. Uređaj će se navodno zvati  Huawei G10 (verzija za Kinesko tržište će nositi naziv Maimang 6) i prikazivanje je zakazano za 22. septembar.

Huawei je postavio i poster na društvenoj mreži Weibo. Na slici je prikazan uređaj koji ima odnos stana 18:9 i verovatno će imati ekran dijagonale 5,9 inča. Ekran će verovatno biti “edge to edge” pa se predpostavlja da će ekran biti isti kao i kod Mate 10 Pro uređaja čija je premijera u oktobru ove godine.

Huawei najava za Mate 10 uređaj – uređaj vredan čekanja!

Uređaj je dobio sertifikat TENAA i po sertifikatu se može videti da će uređaj imati dualne kamere i na prednjoj i na zadnjoj strani što ga čini prvim ovakvim uređajem kompanije Huawei.

Glavna kameru čine dva senzora od 16MP i 2MP dok je prednja kamera kombinacija 13MP i 2MP. Senzori od 2MP su namenjeni slikanju fotografija sa “bokeh” efektom. Što se tiče ostalih karakteristika, uređaj će pokretati osmojezagrni procesor u kombinaciji sa 4GB radne i 64GB memroije za skladištenje podataka, Baterija koja će napajati uređaj biće kapaciteta 3240mAh.

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Nokia 2 uskoro u ponudi
Sledeći članak
10 inovacija kod modela Apple iPhone X
test