ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia 2 uskoro u ponudi

Iako HMD ne želi da potvrdi predstavljanje novog modela sa nazivom Nokia 2 znamo da je uređaj već dobio FCC sertifikat a pojavile su se i fotografije uređaja. Zahvaljujući @evleaks možemo da bacimo pogled na izgled uređaja.

Uređaj će se pojaviti u dve boje crna i bela – srebrna. Ima prilično uobičajen dizajn sa jednom promenom u odnosu na ovogodišnje Nokia modele, uređaj neće posedovati fizički “Home” taster.

Nokia 9 će imati veći displej od Nokia 8 modela

Poznato je još i da će Nokia 2 uređaj napajati baterija kapaciteta 4000mAh što će omogućiti da suređaj sa jednim punjenjem radi dva dana. Osim ovih karakteristika pojavile su se još i informacije od da će uređaj imati ekran dijagonale 5 inča sa rezolucijokm 720 x 1280 piksela. Pokretaće ga čipset Snapdragon 212 u kombinaciji sa samo 1GB RAM memorije. Tehničke karakteristike još uvek nisu potvrđene pa ih treba uzeti sa rezervom.

Nokia 2 će raditi na Android 7.0 operativnom sistemu ali izgleda neće dobiti nadogradnju na verziju 8.0. HMD je u skorašnjoj izjavi dao saopštenje da će svi trenutno aktuelni modeli dobiti nadogradnju na verziju 8.0 pa je lako moguće da se izjava nije odnosila na model Nokia 2.

Uporedne karakteristike Nokia 8, OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone 7 Plus

Još uvek nije poznato kada će model biti javno prikazan kao ni koja će biti cena uređaja, ali se predpostavlja da će Nokia 2 biti jefitnija od Nokia 3 modela koji trenutno košta manje od 160$. Očekuje se takođe da će uređaj biti uskoro predstavljen javnosti.

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
iPhone X ili Note 8 ili S8+ ili V30 ili HTC U11?
Sledeći članak
Zakazano predstavljanje za Huawei G10
test