ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Google Pixel prati trendove u dizajnu!

Iako se govorilo da Google radi na 3 nova Google Pixel modela, vrlo je verovatno da će se samo dva naći u prodaji. Dva nova modela Pixel-a bi trebalo da imaju dijagonale ekrana 5″ i 6″.

Veći model koji bi trebalo da ima dijagonalu od 6 inča će verovatno nositi naziv Google Pixel 2 XL, a kodni naziv mu je Taimen. Ovaj model će proizvoditi kompanija LG. Ovo je prvi nacrt koji se pojavio a koji prikazuje Google Pixel 2 XL kako navodi portal androidpolice.com.

Ukoliko slika zaista prikazuje novi Pixel XL model onda možemo reći da je Google ispratio trend koji su postavili LG i Samsung sa svojim displejima a koji se očekuje da će ispratiti i kompanija Apple sa svojim novim iPhone uređajem.

Na slici se može videti da je odnos ivice i displeja sličan kao na LG G6 modelu. Na zadnjoj strani se vidi da novi Pixel neće imati dual kameru. Takođe zadnja strana izgleda prilično slično prethodnom modelu sa izmenom da se čitač otiska prsta sada ne nalazi na staklenm delu maske. Staklo displeja delju prilično zakrivljeno.

Takođe androidpolice navodi da će vrlo verovatno novi Pixel imati ivice oseetljive na pritisak, tehnologija koju je prvi prikazao HTC sa svojim modelom HTC U 11 a tehnologiju je nazvao Edge Sense o čemu smo već pisali. Ostaje nam da vidimo da li će Google zaista primeniti ovu tehnologiju i koliko će dobro ona funkcionisati na novom Google Pixel telefonu.

Sve u svemu novi Google Pixel će biti dizajniran da može da parira najboljim flagship uređajima kao što su Galaxy S8, LG G6 ali i novom iPhone 8 modelu koji očekujemo na tržištu krajem godine.

Google na novom modelu Pixel 2 izbacio standradni priključak za slušalice!

Google Pixel bi trebalo da bude predstavljen u oktobru ove godine i sa nestrpljenjem čekamo da vidimo šta će nam sve doneti od opcija.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Louis Vuitton krenuo sa proizvodnjom pametnih satova
Sledeći članak
Da li će iPhone 8 imati čitač otiska prsta u okviru displeja?
test